GNTM – Ανδρέας Αθανασόπουλος: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την τρίτη θέση στον τελικό! “Δεν είχα άλλες δυνάμεις” (vids)

Τι και αν πολλοί ήθελαν ως νικητή του GNTM 3 τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, το πανέμορφο 20χρονο μοντέλο κατέκτησε την τρίτη θέση. Ο Ανδρέας κατάφερε να φτάσει ως τον μεγάλο τελικό, χωρίς να έχει αποχωρήσει από το σπίτι, όπως η Παρασκευή και ο Ηρακλής. Το πρωί της Παρασκευής, ο τρίτος φιναλίστ του GNTM βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

“Η αλήθεια είναι ότι το πάλεψα πάρα πολύ και απλά ένιωσα ότι προς το τέλος μπορεί να μην πήρα αυτό που ήθελα. Στην τελική είπα ότι δεν πειράζει. Συγκινήθηκα απλά δεν ήθελα να το δείξω. Απλά ήταν αυθόρμητο. Έτσι μου βγήκε. Ο κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά τον εγκλεισμό, κακά τα ψέμματα είναι ένας εγκλεισμός. Ουσιαστικά δεν είχα άλλο κουράγιο να το διαχειριστώ. Δεν πήρα ποτέ αυτή την ανάσα που χρειαζόμουν και άτυχος, τυχερός έτσι έγιναν τα πράγματα. Δεν είχα άλλες δυνάμεις για το τέλος” αποκάλυψε ο Ανδρέας στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη.

 

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ανέφερε επίσης για τις επιστροφές των παικτών: “Ουσιαστικά φέτος, επειδή έχουμε τον κορονοϊό, μας είχαν πει ότι μάλλον δεν θα γίνουν επιστροφές. Είχε περάσει καιρός και λέγαμε επιτέλους φτάσαμε στην τελική ευθεία. Μας έπαιξαν ένα ωραίο κολπάκι. Δεν ξέρω αν είχα εγώ το μεγαλύτερο θέμα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, και στις τρίτες και στις τέταρτες στη ζωή! Απλά επειδή είναι διαγωνισμός, όταν έχεις μια ομάδα ποδοσφαίρου και οι αγώνες είναι knock out. Όταν φύγεις για μία ημέρα και ξαναγυρίσεις, δεν θα φανεί τόσο ωραία στο Πρωτάθλημα. Και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα ήμουν. Είναι ανταγωνιστικό το παιχνίδι. Δεν ήμασταν ρατσιστές απέναντι στις επιστροφές…”.

Μάλιστα, το μοντέλο μίλησε και για τις δουλειές που έκλεισε, καθώς πρόκειται και εκείνος (μαζί με τον Αιμιλιανό Μάρκου) να περπατήσει στο MadWalk: “Ετοιμάζεται το περίφημο MadWalk. Έχω ήδη κλείσει με κάποιους σχεδιαστές να ανοίξω τα shows τους. Θα σας το κρατήσω για έκπληξη. Μόνο χαρά μου δίνει αυτό. Πλησιάζει ο στόχος μου. Από Γενάρη ίσως φύγω και για εξωτερικό. Είμαι ελεύθερος, δεν έχω σχέση”.

Read More

And More