GNTM – Ανδρέας: Η αδερφή του αποκαλύπτει ποιους παίκτες θεωρεί φαβορί και τι λέει η κοπέλα του για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό (video)

Το GNTM βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική δεκάδα και ένας από τους παίκτες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να θεωρηθούν φαβορί δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Το πρωί της Δευτέρας, στην “Φωλιά των Κου- Κου” εμφανίστηκε μέσω skype η αδερφή του η οποία μίλησε για το πως βλέπει η ίδια τη συμμετοχή του αδερφού της στο παιχνίδι ενώ αποκάλυψε και ποιοι είναι οι υπόλοιποι παίκτες που η ίδια θεωρεί φαβορί.

“Στην αρχή ήταν λίγο περίεργο να βλέπω τον Ανδρέα στην τηλεόραση αλλά μου αρέσει πολύ όπως τα πηγαίνει. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Ο Ανδρέας είναι αυθόρμητος, αν νιώσει την αδικία ή υπάρχει κάτι που θέλει να πει θα το πει. Δε μπορεί να καταπιέσει τον εαυτό του. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, ξέρω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Παθιάζεται πολύ, είναι ανταγωνιστικός και του αρέσει πολύ αυτό που κάνει. Και ο Έντουαρντ είναι πολύ καλός…και ο Αιμιλιάνο. Αυτούς τους τρεις ξεχωρίζω” είπε.

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε και στη σύντροφο του αδερφού της καθώς και στο πως αντέδρασε τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά τους όταν έμαθαν για τη συμμετοχή του Ανδρέα στο GNTM.

“Η κοπέλα του Ανδρέα αγχώνεται για το πως θα τα πάει στις δοκιμασίες, αλλά γενικά είναι πολύ θετική, χαίρεται για εκείνον. Όλοι τον στηρίζαμε από την αρχή. Εγώ είχα κάποιες ενστάσεις όταν μας πρωτοείπε ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο GNTM αλλά όταν τον είδα στο πρώτο επεισόδιο άλλαξα γνώμη¨.

Read More

And More