GNTM – Άννα Βαλτατζή: Ποια είναι η 19χρονη τράπερ που αποχώρησε – Η απώλεια της φίλης της από καρκίνο

Η Άννα Βαλτατζή αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο από το σπίτι του GNTM. Η 19χρονη δεν έπεισε τους κριτές και έχοντας την πιο αδύναμη προσπάθεια είδε την πόρτα της εξόδου από το reality μόδας.

«Θα φύγω με το κεφάλι ψηλά και χαίρομαι που έχω αφήσει το στίγμα μου και χαίρομαι που οι κριτές με βοήθησαν πάρα πολύ», είπε η Άννα Βαλτατζή, λίγο πριν αποχωρήσει.

Ποια είναι η 19χρονη τράπερ που είχε τρελάνει τους κριτές στην audition:

Η 19χρονη Άννα μεγάλωσε στην Καβάλα, σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη, στήριξη αλλά και ανταγωνισμό μεταξύ εκείνης και των 9 αδελφών της. Σπουδάζει ονυχοπλαστική και ποδολογία, ενώ το GNTM 4 αποτέλεσε την πρώτη της επαφή με τον χώρο του modelling, τον οποίο και λατρεύει.

Εκφράζεται μέσω της trap μουσικής γράφοντας στίχους και ραπάροντας, αλλά και μέσω του dancehall, ενός στιλ χορού με ρίζες στη Τζαμάικα. Η Άννα δηλώνει δυναμική, ειλικρινής και ιδιότροπη. Η κριτική των άλλων δεν την αγγίζει. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι “δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους” και πως πρέπει να αγαπάμε πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας.

Το ένα της όνειρο πραγματοποιήθηκε από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του GNTM 4. Το άλλο της όνειρο είναι να καταφέρει να κάνει σπαγκάτο!

Η Άννα Βαλτατζή είχε συγκινήσει τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό στην πρώτη της audition στο reality μόδας, όπου είχε μιλήσει για την απώλεια της παιδικής της φίλης, η οποία έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο. Το γεγονός ότι έχασε τη φίλη της της έδωσε έναυσμα να προσπαθήσει και να κυνηγήσει τα όνειρά της χωρίς να περιορίζεται.

 

Μάλιστα, η 19χρονη Άννα είχε κάνει και μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ραγίζει καρδιές για τον χαμό της παιδικής της φίλης από καρκίνο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Valtatzi (@annulito)

 

Οι καλύτερες στιγμές της στο παιχνίδι:

Read More

And More