GNTM: Από το My Style Rocks στις auditions του reality μόδας

Η Άρτεμις Καραβουσιάνη θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο GNTM, αποδεικνύοντας πως η ηλικία δεν έχει κανένα όριο αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το modelling.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η παίκτρια εμφανίστηκε τηλεοπτικά καθώς είχε λάβει μέρος στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks.

Η Άρτεμις ανέφερε ότι άργησε να ρισκάρει στο modelling και θέλει να κάνει καριέρα. Βέβαια η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν ιδιαίτερα σκεπτική για το κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει στα απαιτητικά concept και με τις υποχρεώσεις που έχει. Όταν όμως εμφανίστηκε με μαγιό, κατάφερε να ανατρέπει όλα τα δεδομένα και τις πιθανότητες που αρχικά δεν ήταν υπέρ της.

 

Η Βίκυ Καγιά θαύμασε το κορμί της κι η Άρτεμις συνεχίσει στην επόμενη φάση.

My Style Rocks – Άρτεμις Καραβουσιάνη: Η 60χρονη αεροσυνοδός, που αγαπά το χορό και το μποξ, μπαίνει στο show μόδας (pics)

Η 62χρονη Άρτεμις Καραβουσιάνη τα τελευταία 19 χρόνια ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αθήνα, ενώ για αρκετά μεγάλο διάστημα «πετούσε» στα σύννεφα, καθώς ήταν αεροσυνοδός.

Αν και 62 χρονών η Άρτεμις Καραβουσιάνη δείχνει να έχει πάθος για τη ζωή και δεν εφησυχάζει αφού της αρέσει ο χορός, το θέατρο και το διάβασμα. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο και δυναμικού μπαλέτου, ασχολείται με το ερασιτεχνικό θέατρο, την ώρα μάλιστα που έχει ξεκινήσει και το μποξ!

Read More

And More