GNTM: Αποχώρησε η Ραφαέλα Ροδινού! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και το Style me Up

Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, η δοκιμασία αποχώρησης ήταν αρκετά διαφορετική: ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.

Αυτή τη φορά η πασαρέλα έγινε πεδίο μάχης, καθώς η δομή του show ήταν στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας. Η δράση κορυφώθηκε με τη φωτογραφική «μάχη» στο φακό του Σπύρου Χαμάλη, που απαθανάτισε και τα τελικά «κλικ» που έκριναν οι τέσσερις κριτές…

Όλα τα μοντέλα δούλεψαν σκληρά αλλά η Ραφαέλα Ροδινού είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και ήταν εκείνη που αποχώρησε οριστικά από το GNTM.

 

Ποια είναι η Ραφαέλα Ροδινού

Μεγαλωμένη στην Κρήτη, η 24χρονη Ραφαέλα είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού με σπουδές στο «Lorentz Lyceum International School of Arts» της Ολλανδίας. Μια φωτογράφιση για ένα ξενοδοχείο στα 12 της, ήταν η αφορμή να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στον φακό, ενώ στα 18 της διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αφού έκλεψε τα φώτα στις πασαρέλες και τα dance halls, η Ραφαέλα αποφάσισε να εισβάλλει χορευτικά στο GNTM 4, για να μας συστήσει την καλύτερη μοντελική εκδοχή της. 

Μάλιστα, η Ραφαέλα ήταν μία από τις κοπέλες που δέχτηκε να της κάνουν την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της. Η 24χρονη αποχωρίστηκε τα ράστα μαλλιά της και τα έκοψε κοντά, θυμίζοντας την Rihanna.

GNTM: Αγνώριστη η Ραφαέλα Ροδινού έναν χρόνο πριν – Είχε συμμετάσχει σε εκπομπή του Open

 

Η audition της Ραφαέλας

Μάλιστα, το GNTM δεν ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε την Ραφαέλα Ροδινού να παίρνει μέρος σε ένα τηλεοπτικό προϊόν. Η 24χρονη χορεύτρια είχε πάρει μέρος στο Style me Up που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου στο Open, έναν χρόνο πριν και ήταν πραγματικά αγνώριστη!

Read More

And More