GNTM: Αποχώρησε η Στέλλα Παπαδοπούλου

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα top models είχαν την ευκαιρία να λάμψουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους ως άλλοι Rockstars, που ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Το πάθος και η αυτοπεποίθηση, που έπρεπε να βγάλουν στη λήψη, απέκτησαν άλλη διάσταση καθώς το σετ της φωτογράφησης τοποθετήθηκε σε μια διάφανη πασαρέλα, που αιωρείται στα 13 μέτρα!

Μπορεί τα 19 μοντέλα του reality μόδας να προσπάθησαν… με νύχια και με δόντια να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο κάποιοι δεν δέχτηκαν και τα πιο θετικά σχόλια! Έτσι, για ένα από τα υποψήφια μοντέλα αποτέλεσε και την τελευταία του εμφάνιση στο stage του διαγωνισμού. Η Στέλλα Παπαδοπούλου ήταν εκείνη που δεν πήρε φωτογραφία και αποχώρησε από το GNTM!

 

«Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου» ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTΜ και ξέσπασε σε κλάματα. «Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση».

Ποια είναι η Στέλλα Παπαδοπούλου

Η Στέλλα είναι 19 ετών και έρχεται από τα Γιαννιτσά. Ως δασκάλα οδήγησης, μπορεί και χειρίζεται με ευκολία κάθε όχημα, από ΙΧ μέχρι και νταλίκα!

Αν και έχει ασχοληθεί με τη μόδα μόνο ερασιτεχνικά, η Στέλλα βλέπει τον εαυτό της σε πασαρέλες, καμπάνιες και σε ό,τι άλλο περιλαμβάνει ο χώρος του modelling, με αρχή το σπίτι του GNTM 4. Δεν θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. 

Μπορεί να έφυγε μόλις δεύτερη από το GNTM, ωστόσο η Στέλλα Παπαδοπούλου έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τα όνειρά της στον χώρο του modelling!

Read More

And More