GNTM: Αποχώρησε η Χρύσα Καβράκη (video)

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης απαιτητικής φωτογράφισης του φετινού Greece’s Next Top Model, αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν στο πρώτο «πλατό» του διαγωνισμού.

Η ιδιαίτερη και συναρπαστική διπλή φωτογράφηση για την καμπάνια «Είμαι εδώ για να μείνω», αποκάλυψε πολλά για τα φιλόδοξα μοντέλα καθώς, παρά τις αρχικές προβλέψεις, όλοι φαίνονται να είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι.

Οι διαγωνιζόμενοι στάθηκαν απέναντι στους 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί και κρίθηκαν για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους.

Η παίκτρια, ωστόσο, που δεν κατάφερε να αιχμαλωτίσει το φακό -με και χωρίς ρούχα- ήταν η Χρύσα Καβράκη, η οποία εγκλωβίστηκε στις προσωπικές της αναστολές κι έτσι είδε πρώτη την πόρτα της εξόδου από το reality μόδας.

Μιλώντας στην κάμερα του GNTM, η ίδια δήλωσε βουρκωμένη: «Δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου εκείνη τη στιγμή. Εγώ φταίω, μόνο εγώ. Απλά είχα προσπαθήσει πάρα πολύ και στα προηγούμενα στάδια και είχα αφήσει πολλά άλλα πράγματα. Θα προσπαθήσω, όμως, και μόνη μου απ’ έξω χωρίς αυτό».

 

Ποια είναι η Χρύσα Καβράκη

Η Χρύσα είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στο Τμήμα Eπικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α. Στον ελεύθερο της χρόνο, ασχολείται με την aerial yoga και την ακροβατική γυμναστική, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να έρχεται σε επαφή με τη φύση.

Έχει μικρή εμπειρία στο χώρο του modelling και πιστεύει πως το GNTM θα της δώσει την ώθηση, που χρειάζεται, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Aγαπά το modelling ως μορφή τέχνης καθώς προσφέρει εικόνες που ομορφαίνουν τη ζωή.

Δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ανταγωνιστικό, αλλά θεωρεί πως πρέπει να περνά καλά απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Motto: “Always be real”.

Δες φωτογραφίες που βρήκαμε στο Instagram της

Read More

And More