GNTM: Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση για φέτος

Το νέο επεισόδιο του GNTM τα είχε όλα! Οι 20 διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στη νέα δοκιμασία, όπου και θα έπρεπε να δείξουν την πιο ρομαντική τους πλευρά.

Εκεί τους περίμεναν οι τέσσερις κριτές μαζί με τον coach, Γιώργο Καράβα αλλά και τον φωτογράφο, Κοσμά Κουμιανό. Τα 20 boys and girls του GNTM θα έπρεπε να μπουν στο σετ σε δυάδες, ζωντανεύοντας τη δική τους ρομαντική σκηνή για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλες εκπλήξεις, καθώς τα ζευγάρια ήταν πολλά αλλά η ρομαντική διάθεση… ελάχιστη! Ακολούθησε η είσοδος των παικτών στο σπίτι του GNTM 4.

Εκεί, οι  διαγωνιζόμενοι αντίκρισαν ένα τεράστιο στούντιο ενιαίου χώρου με τα κρεβάτια τους στη σειρά και τον κεντρικό χώρο ελεύθερο προκειμένου να εξασκούνται στις δοκιμασίες και τις πόζες τους.

«Καλωσορίσατε στο σπίτι του GNTM 4, καλωσορίσατε στο σπίτι σας. Φέτος δημιουργήσαμε αυτόν εδώ τον χώρο με σκοπό να σας παρέχει όλων των ειδών τις ανέσεις. Οπότε, αν μπείτε στον κόπο και κοιτάξετε, δεξιά, αριστερά για να εξερευνήσετε τον χώρο, θα δείτε ότι δεν λείπει τίποτα», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Η πρώτη αποχώρηση από το GNTM 4 είναι γεγονός.

Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του Θοδωρή και της Ιωάννας αλλά και του Γιάννη και της Στέλλας, με τους δύο τελευταίους να «σώζονται» από τους συμπαίκτες τους. Ανάμεσα στον Θοδωρή και στην Ιωάννα, την χειρότερη λήψη την είχε η Ιωάννα, η οποία και αποχαιρέτησε το GNTM 4 ως η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί για φέτος.

Read More

And More