GNTM – Δομινίκη Μυστρίδου: Από το Χρυσό μετάλλιο στο Παγκράτιο στο wild card του Άγγελου Μπράτη

Η Δομινίκη Μυστρίδου προβλημάτισε με τη συμμετοχή της του τέσσερις κριτές, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή παραδέχτηκαν τις άψογες αναλογίες. 

Η 23χρονη η οποία ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, στο παρελθόν έχει διακριθεί με Χρυσό μετάλλιο στο Παγκράτιο, κάτι που ενθουσίασε την επιτροπή, ενώ τώρα φαίνεται πως έφτασε η ώρα για να πετύχει τον δεύτερο στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από το modeling.

“Έκανα Παγκράτιο έχω πρώτο χρυσό παγκόσμιο, το 2014 και έχω και μαύρη ζώνη στο καράτε. Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το modeling, πρώτα ήθελα όμως να τελειώσω τις πανεπιστημιακές μου υποχρεώσεις γιατί είμαι Φαρμακοποιός και τώρα κάνω και ένα μεταπτυχιακό εδώ στην Αθήνα. Δεν έχω κάνει κάτι επαγγελματικό, πάνω στο Modeling, ούτε και είμαι σε κάποιο πρακτορείο”, είπε η Δομινίκη Μυστρίδου.

Οι κριτές ήρθαν 50-50 στην ώρα της επιλογής, μιας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον Δημήτρη Σκουλό, ψήφισαν αρνητικά, ο Άγγελος Μπράτης όμως έκανε την ανατροπή, δίνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στην Δομινίκη η οποία πέρασε στην οντισιόν με την Wild Card.

 

Read More

And More