GNTM: “Είχα ακούσει ότι είμαι εκατομμυριούχος, ότι μπήκα στο παιχνίδι, επειδή έχω θείο στο Star”

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μπορεί να μη κατάφερε να νικήσει το GNTM, ωστόσο έχει βάλει στόχο να διαπρέψει στον χώρο του modelling. Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου για τα επαγγελματικά του μετά το παιχνίδι, αλλά και τις φήμες που έχει ακούσει για τον εαυτό του.

“Είναι τέλειο να φωτογραφίζομαι επαγγελματικά, γιατί ουσιαστικά μπήκα στο GNTM γι’ αυτό το σκοπό. Το modelling είναι για μένα επάγγελμα και χόμπι. Έχασα μια δουλειά στο Λονδίνο λόγω κορονοϊού. Με έχουν καλέσει στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, έχω την πρόταση. Θα δούμε… Ήταν πολύ ωραία εμπειρία το Madwalk, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική πασαρέλα, αλλά θα ήθελα να έχει κόσμο. Θα δώσω εξεταστική, αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμη το διάβασμα, δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Έχω επικεντρωθεί στο modelling. Δεν βοηθούσα καθόλου στην επιχείρηση του πατέρα μου. Ο πόθος του μπαμπά μου είναι να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Είχα ακούσει ότι είμαι εκατομμυριούχος, ότι έχω κονέ, έναν θείο στο Star, δεν ισχύει τίποτα. Παιδιά, γιατί δεν βγήκα τότε; Έχω ακούσει πολλά. Είμαι απλά ένα παιδί που ζω μια φυσιολογική ζωή”

 

Read More

And More