GNTM: Έξω φρενών οι κριτές με την Ρασέλ! Βαριές κουβέντες στο σετ – “Είναι απαράδεκτη” (video)

Απαιτητική η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM. Όταν ήρθε η σειρά της Ρασέλ, η εκρηκτική παίκτρια του reality μόδας δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς δεν μπορούσε να κάνει το σωστό άλμα για να βγάλει τη φωτογραφία, κάτι που έκανε έξαλλη την Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η κριτής του GNTM συγχύστηκε με την Ρασέλ, η οποία, όπως φαίνεται δεν γυμνάζεται καθόλου μέσα στο σπίτι. 

“Δέκα μέτρα και έχουν ψοφήσει. Άσε μας, έχω συγχιστεί. Δεν έχω λόγια. Η μία δεν είδε τον καταρράκτη, η άλλη δεν πήδηξε” δήλωσε η Ζεν, απογοητευμένη από τα κορίτσια του παιχνιδιού. Όταν ρώτησαν την Ρασελ αν γυμνάζεται εκείνη απάντησε πως προπονείται μόνο όταν έρχεται η γυμνάστρια στο σπίτι, σε αντίθεση με τα αγόρια που γυμνάζονται κάθε μέρα. Τότε, η Ζεν προσπάθησε να μάθει το ακριβώς κάνουν όλη μέρα κλεισμένοι μέσα… με μία παίκτρια να ψιθυρίζει “Πισίνα, ύπνος, φαγητό”. Η Ρασέλ απάντησε “Κόβω τις φλέβες μου…”

 

Η ένταση της φωνής της, όμως, άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα: “Ναι το είπαμε! Το ξέρω ότι δεν έχω λήψη”, με τον coach Γιώργο Καράβα να της απαντά “Ρασέλ αυτό που κάνεις είναι αγενές! Άκου να δεις σου μιλάει ένας άνθρωπος της δουλειάς”. 

“Έτσι είναι η Ρασέλ και στο σπίτι” δήλωσε ο Ηρακλής, ενώ ο Αιμιλιάνο είπε “Η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη. Αυτό που έβλεπα αναρωτιόμουν αν είναι τρόπος αυτός να μιλάς στους κριτές”.

Read More

And More