GNTM: Η αισθησιακή φωτογράφιση της Λίας μέσα στην πισίνα που δίχασε τους κριτές (pics,video)

Το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από την συχνότητα του Star, παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του bootcamp και το ID Catwalk του GNTM, ενώ στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τα νεαρά μοντέλα που πέρασαν στη 2η φάση, να βάζουν τα δυνατά τους σε μία φωτογράφιση μέσα στην πισίνα!

Μία από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν ήταν η Λία, η οποία βούτηξε με σιγουριά στο νερό, φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό, και εντυπωσίασε με τις πόζες της πάνω σε ένα φουσκωτό σωσίβιο. 

Οι τέσσερις κριτές την καθοδήγησαν και με την βοήθειά τους κατάφερε να πετύχει μια άψογη λήψη. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του reality, δεν ήθελε να βγει υπερβολικά σέξι η φωτογραφία της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Βίκυ Καγιά υποστήριξαν ότι η λήψη της είναι πολύ ωραία, όπως έκανε και στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός διαφώνησε μαζί τους, καθώς δεν του άρεσε το στόμα της.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Λία ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα που πέρασε από τις πρώτες auditions του GNTM. Η 20χρονη κοπέλα από την Ουκρανία που τα τελευταία δύο χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ελλάδα, παρά τα σιδεράκια στα δόντια της, κέρδισε τις θετικές εντυπώσεις των κριτών με την εμφάνισή της.

Η ίδια συγκινήθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, μιλώντας για τον λόγο που αποφάσισε να έρθει μόνη της στην Ελλάδα, με τους γονείς της να μένουν πίσω στην Ουκρανία. “Θέλω να δείξω ότι ένα μοντέλο μπορεί να έχει αρχές και ότι μια όμορφη εικόνα δεν είναι πάντα κάτι άδειο. Από την Ουκρανία έφυγα λόγω της κατάστασης με τον πόλεμο, γενικότερα με πονούσε ό,τι έβλεπα… Όταν ακούγαμε τα αεροπλάνα, φοβόμασταν. Δεν ξέραμε τι θα έρθει”, είχε αναφέρει, ξεσπώντας σε κλάματα.

Εμείς βρήκαμε το προφίλ της Λίας στο Instagram και σου παρουσιάζουμε κάποιες από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει και πρέπει να δεις.

Read More

And More