GNTM: Η αντίδραση της Ρασέλ για την αποχώρηση του Παναγιώτη και η ατάκα για τη σχέση της με τον Έντουαρντ (video)

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου παραχώρησε δηλώσεις η Θεοδώρα Ρασέλ, μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model. Το εκρηκτικό μοντέλο μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες της, αλλά και για τη σχέση της με τον Έντουαρντ.

Αναφερόμενη στην αποχώρηση του Παναγιώτη από το GNTM, η Ρασέλ δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι έφυγε από το κάρμα ο Παναγιώτης. Αν και πιστεύω γενικά στο κάρμα, πιστεύω ότι έφυγε λόγω απόδοσης».

Σχετικά με τη σχέση της με τον Έντουαρντ, που μας απασχόλησε στα τελευταία επεισόδια, η ίδια “Δεν μπορώ να σου πω τι έγινε με τον Έντουαρντ. Είναι κούκλος, αλλά υπάρχουν κι άλλα ωραία παιδιά εκεί μέσα. Με τον Έντουαρντ τώρα δεν έχουμε κάτι, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι σε ένα χρόνο δεν θα έχουμε κάτι”.

Μιλώντας για την Παρασκευή, η οποία αποχώρησε μετά τη δοκιμασία με τις υποβρύχιες λήψεις, παραδέχτηκε: “Η Παρασκευή ήταν άτυχη. Εγώ απλώς έβγαλα τον αναπνευστήρα. Ήταν κρίμα και μακάρι να μπορούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι».

Όσον αφορά στο disadvantage που της έδωσε η Μαριαγάπη, το μοντέλο ανέφερε: «Αυτό το disadvantage δεν έτυχε, πέτυχε. Αυτό δεν ήθελε να βγω από το παιχνίδι; Μπράβο της».

Τέλος, η Ρασέλ αποκάλυψε ότι της αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης, αλλά δεν βιάζεται να μπει σε αυτόν και πρόβλεψε ότι ο νικητής του reality θα είναι ο Αντρέας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More