GNTM – Η μαμά της Μαριαγάπης αποκαλύπτει: Η δοκιμασία που χαντάκωσε την κόρη της και η σχέση με τον Αιμιλιάνο εκτός reality (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης η Μαριαγάπη Ξυπολιά μαζί με τη μητέρα της και πρώην μοντέλο, Κατερίνα Βελούδου. Λόγω περιορισμένου χρόνου, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνομίλησαν σήμερα με τη μητέρα της, ενώ αύριο θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με το νεαρό μοντέλο. 

Η Κατερίνα Βελούδου αναφέρθηκε στη δοκιμασία που χαντάκωσε την κόρη της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

“Νιώθω έτσι κι αλλιώς περήφανη για την Μαριαγάπη. Όταν ήμουν μοντέλο ονειρευόμουν να γεννήσω μία κόρη έτσι ακριβώς όπως είναι εκείνη. Όταν έγινε μοντέλο είπα ότι εάν δεν περπατάει καλά στην πασαρέλα εγώ θα την τελειώσω. Η Μαριαγάπη είναι γεννημένη για να  περπατάει στην πασαρέλα, είναι γεννημένο μοντέλο.

Επειδή δεν είμαι ο άνθρωπος που βγαίνει συχνά θα σας πω κάτι. Για μένα την ημέρα που έγινε η πασαρέλα του GNTM η Μαριαγάπη χαντακώθηκε από το ρούχο. Ξεκάθαρα! Δεν μπορείς να έχεις ένα top κορίτσι στην πασαρέλα και να του βάλεις ένα τέτοιο ρούχο και να μου τη βγάλεις έτσι. Ο ίδιος ο σχεδιαστής που πουλάει το ρούχο του, πρέπει εκείνος να το αναδεικνύει και το μοντέλο να βοηθιέται. Δεν βοηθήθηκε η Μαριαγάπη.

Κατά τα άλλα χάρηκα. Είναι ένα παιδί που έχει ποιότητες. Είναι πολύ σεμνή, τρομερά ειλικρινής και μετρημένη. Και χάρηκα που έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Δεν είναι ένα παιδί που θα κάνει κατινιές. Τον Αιμιλιάνο σε προσωπικό επίπεδο τον συμπαθώ ιδιαίτερα γιατί είναι μοντελάρα”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Read More

And More