GNTM: Η Μαρινέλα Ζύλα αποκαλύπτει: “Με τον Σήφη ήμασταν πολύ κοντά στο σπίτι…” (video)

Στην “Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένη η Μαρινέλα Ζύλα από το Ρέθυμνο. Το όμορφο μοντέλο, μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model, μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για την διαμάχη που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και τον Δήμο αλλά και για τη σχέση της με τον Σήφη.

Σχετικά με τη χθεσινή δοκιμασία και την όχι και τόσο καλή λήψη που πήγε στους κριτές, η Μαρινέλα ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ήταν δύσκολη η χθεσινή μέρα για μένα. Ήμουν άυπνη, είχα και πολύ άγχος. Ο Δήμος με επηρέασε λίγο αλλά ψυχολογικά. Δεν περίμενα σε μια τέτοια φωτογράφηση να βγάλω τέτοιο αποτέλεσμα. Τώρα που την ξαναβλεπω δεν ήταν τόσο χάλια”.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε ότι η παρεξήγηση με τον Δήμο λύθηκε μία μέρα πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι: “Έτυχε να είμαστε όλοι μαζί στο σαλόνι και άρχισε η συζήτηση. Νομίζω εγώ άρχισα πρώτη την κουβέντα”.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Σήφη και το περιβόητο ειδύλλιο που φημολογείται ότι υπήρξε εντός του παιχνιδιού, η Μαρινέλα ξεκαθάρισε τι συμβαίνει: “Εντάξει ο Σήφης μαγείρευε για όλο το σπίτι και γενικά μαγειρεύει πολύ καλά. Μου έλειπε ο Σήφης σαν παρουσία. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του, ίσως βρεθούμε στον τελικό του GNTM, γιατί και εδώ έχουμε καραντίνα. Με τον Σήφη δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό, αλλά ήμασταν πολύ κοντά στο σπίτι και όταν δεν ήμουν καλά με βοηθούσε”.

Δες το βίντεο:

Στην τελική τριάδα σύμφωνα με την Μαρινέλα θα βρίσκονται ο Ηρακλής, ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη.

Read More

And More