GNTM: Η «πρώην σύντροφος» του Κωνσταντίνου Βασάλου στις auditions – Τι είχε δηλώσει ο ίδιος για τη σχέση τους

Η δεύτερη ημέρα των auditions του GNTM ολοκληρώθηκε χθες με τα επίδοξα μοντέλα να εμφανίζονται μπροστά στην ανανεωμένη κριτική επιτροπή, διεκδικώντας μια θέση στα bootcamps.

Ανάμεσα στις κοπέλες είδαμε και μια παλιά γνώριμη… Πιο συγκεκριμένα, η πρώην bodybuilder Μαρία Ρόουζ πήγε στις auditions του GNTM θέλοντας να ξεκινήσει μια καριέρα στο modelling.

 

Το απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό Μας»

Να σου θυμίσουμε πως η Μαρία Ρόουζ είχε εμφανιστεί στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 2017 και ισχυριζόταν ότι ήταν η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου

 

Ωστόσο, ο γνωστός personal trainer είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι είχε σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα: «Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ελεύθερος. Όλη η οικογένεια μου είπε τι συμβαίνει. Είναι απαράδεκτο. Εγώ έφυγα από την Ελλάδα για το Survivor ελεύθερος, τώρα το πώς προέκυψε να έχω δύο σχέσεις δεν το ξέρω. Δίνω δικαιώματα γενικά αλλά στις συγκεκριμένες γυναίκες δεν είχα δώσει κανένα. Δεν ξέρω από που πήραν το θάρρος και είπαν ότι τα έχουμε. Είδαν τη μεγάλη δημοσιότητα και την τηλεθέαση και ίσως να ήθελαν να επωφεληθούν. Εγώ μπήκα στο παιχνίδι ως ελεύθερος».

Read More

And More