GNTM: Η Σοφία Χατζηπαντελή «γκρέμισε» την 59χρονη με τις ατάκες της – «Ας πάει διακοπές»

Η οντισιόν της 59χρονης Μαρίας αρχικά ενθουσίασε τους κριτές του GNTM, ωστόσο όταν έφτασε η ώρα της αξιολόγησης η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μάσησε τα λόγια της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 59χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM 5 δήλωσε μπροστά στους κριτές πως τώρα είναι η ώρα για να κυνηγήσει το όνειρό της στο Modeling αφού σε νεαρή ηλικία δεν είχε τις σημερινές ευκαιρίας και τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

«Δεν έχω βγάλει selfie στη ζωή μου ποτέ. Αφού selfies δεν υπήρχαν τότε», ήταν η φράση που έκανε την Σοφία Χατζηπαντελή να ξεσπάσει.

Το κορμί της 59χρονης άρεσε πολύ στην κριτική επιτροπή, όπως και οι πόζες της. «Θέλω να μείνω αθάνατη. Θέλω να φύγω, αλλά όταν φύγω να με θυμούνται. Να έχω συμβάλλει και να έχω συνεισφέρει σε κάτι… Θέλω να γελάσω, θέλω να παίξω, θέλω να… », είπε η 59χρονη Μαρία στην κριτική επιτροπή, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να σχολιάζει: «Ας πας διακοπές», συμπληρώνοντας: «Αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη… δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει να γίνεις μοντέλο».

Το σχόλιο πείραξε ιδιαίτερα την 59χρονη Μαρία η οποία αργότερα σχολίασε στην κάμερα: «Άκου ας πάει διακοπές! Τι να διακόψω;», είπε στην κάμερα.

Read More

And More