GNTM – Ηλίας Αικατερινάρης: Αποχώρησε αθόρυβα από το ριάλιτι μοντέλων

Ο Ηλίας Αικατερινάρης αποχαιρέτησε το σπίτι του GNTM καθώς ο… χορός με τη Μαρία έμελλε να του στερήσει και την παραμονή του στο ριάλιτι μοντέλων.

Στο νέο επεισόδιο του GNTM 4 τα boys and girls κλήθηκαν να περάσουν από νέα δοκιμασία αποχώρησης, παρουσιάζοντας στους κριτές την πιο… ανέμελη πλευρά τους.

Το concept ήθελε τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σε ζευγάρια χορεύοντας σε latin ρυθμούς. Προηγήθηκε μια mini δοκιμασία στο στούντιο του σπιτιού εκεί όπου η Ραφαέλα Ροδινού είχε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή, ξεσπώντας σε κλάματα και πέφτοντας στην αγκαλιά του Γιώργου Καράβα.

Στην δοκιμασία αποχώρησης ο Νοπολέων Μήτσης χρησιμοποίησε το disadvantage προκειμένου να… εμποδίσει δύο διαγωνιζόμενους….

Ο Ναπολέων έδωσε disadvantage σε δύο ζευγάρια που θα είχαν μειωμένο χρόνο και καθόλου μουσική. Τα ζευγάρια αυτά ήταν ο Στυλιανός με τον Θοδωρή κι ο Ντίνος με την Άννα. Στόχος του Ναπολέοντα ήταν να δυσκολέψει τους παίκτες που το έχουν λιγότερο με τον χορό.

Ακολούθησε η φωτογράφιση των ζευγαριών υπό τους latin ρυθμούς – Δες παρακάτω σχετικά αποσπάσματα…

Η συνάντηση με τους κριτές και η ώρα της αποχώρησης:

Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Άγγελος Μπράτης συνάντησαν τα υποψήφια top models σχολιάζοντας τις τελικές τους λήψεις από τη δοκιμασία της φωτογράφισης. Προβληματισμοί, εκπλήξεις και έντονα σχόλια δεν έλειψαν και από αυτό το επεισόδιο του GNTM 4.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης η Μελίνα Ρόνερς ζήτησε να βγει εκτός πλατό λόγω αδιαθεσίας…

Η μεγάλη ώρα έφτασε και οι παίκτες με τις χειρότερες φωτογραφίες γι΄αυτή την εβδομάδα, ήταν ο Βασίλης, ο Ηλίας και ο Θοδωρής, ο οποίος “σώθηκε” από τους συμπαίκτες του. Ο Βασίλης έχει πλέον μια δεύτερη ευκαιρία στο GNTM με τον Ηλία να αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι…

Read More

And More