GNTM – Κωνσταντίνος Τσεντολίνι: Αποχώρησε το Golden Pass! Όσα δεν ξέρεις για τη ζωή του (pics,vid)

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είναι ο έβδομος παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου από το GNTM! Με τον πιο φιλόδοξο τρόπο άρχισε η πορεία του στο Greece’s Next Top Model! Το 18χρονο μοντέλο κατάφερε να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές ήδη από την πρώτη audition του reality μοντέλων, γεγονός που επιβεβαιώθηκε όταν εκείνοι του χάρισαν το golden pass του φετινού κύκλου. Έτσι, ο ίδιος πέρασε απευθείας στο σπίτι αποκτώντας ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Στη σημερινή δοκιμασία, βέβαια, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι ήταν άτυχος γιατί είχε μόνο μία προσπάθεια να βγάλει τη σωστή λήψη και να παραδώσει στην κριτική επιτροπή ένα άρτιο αποτέλεσμα και δεν τα κατάφερε. Αυτό είχε ως συνέπεια την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Όσο ο διαγωνισμός εξελίσσεται, τόσο το επίπεδο αυξάνεται και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν… Στη φωτογράφιση της αποχώρησης, τα μοντέλα έπρεπε να αποδείξουν πόσο ικανοί είναι να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, ιδίως όταν πρέπει να περάσουν κυριολεκτικά, μέσα από αυτό.

Ο Κωνσταντίνος δεν δέχτηκε καν κριτική για τη σημερινή φωτογράφιση και στο τέλος του επεισοδίου, η Βίκυ Καγιά του ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Ο ίδιος συγκινημένος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του…

 

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι;

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είναι 18 ετών και από 6 μηνών είναι μοντέλο! Οι γονείς του τον πήγαιναν σε casting και έκανε διαφημίσεις για παιδικά ρούχα κι όχι μόνο. Είναι από τη Θεσσαλονίκη και πριν μερικούς μήνες τελείωσε το Λύκειο! Όπως δηλώνει ο ίδιος, νιώθει ότι γεννήθηκε για να γίνει μοντέλο!

Είναι party animal, αφοπλιστικά ειλικρινής, ευέξαπτος, κοινωνικός και αντικειμενικός. Δεν φοβάται την κριτική, καθώς, όπως δηλώνει, “το modelling είναι πρωταθλητισμός, που απαιτεί γερό στομάχι”. Στο GNTM μπήκε για να δουλέψει και να μάθει δίπλα στους καλύτερους του χώρου. Το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να περπατήσει για μεγάλους οίκους μόδας. 

Καθ’όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια από τους κριτές και να βγάλει φωτογραφίες που τους εντυπωσίασαν! Η σημερινή άτυχη στιγμή είναι η αιτία που ο ίδιος τέθηκε εκτός διαγωνισμού, παρά την καλή πορεία του. 

Η audition του Κωνσταντίνου

Δες φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Το μότο του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι στη ζωή είναι: “Ό,τι κάνεις, κάν’το με αυτοπεποίθηση”.

Read More

And More