GNTM – Λία Τσουζντάν: Αποχώρησε το μοντέλο που έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση (pics & video)

To επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM ήταν γεμάτο από μουσική και ρυθμός  αφού το φωτογραφικό σετ είχει μετατραπεί σε ατμοσφαιρικό κλαμπ για να υποδεχθεί δύο λαμπερούς καλεσμένους, στη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Η μοναδική Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz και ο επιβλητικός Mente Fuerte, έφεραν στο GNTM 3 τη νέα τους επιτυχία «Δεν είσαι εδώ» και καλούν τα μοντέλα να συμμετέχουν στην promo αφίσα του κομματιού.

Και οι οκτώ παίκτες που είχαν απομείνει στον διαγωνισμό προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εκείνη όμως που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και τελικά είδε την πόρτα της εξόδου είναι η Λία.

Ποια είναι όμως η Λία;

To 20χρονο μοντέλο κατάγεται από την Ουκρανία. Στη χώρα μας ήρθε μόλις δυο χρόνια πριν θέλοντας να ξεφύγει από την εμπόλεμη κατάσταση που βίωνε στην πατρίδα της αφήνοντας πίσω την οικογένειά της.

Στην Ελλάδα κατάφερε να μπει στο πανεπιστήμιο και πλέον είναι φοιτήτρια οικονομικών. Έμαθε τη γλώσσα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ενώ ο πιο κοντινός της άνθρωπος είναι ο σύντροφός της Χρήστος. Ο ίδιος μάλιστα είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στο TLIFE με λόγια θαυμασμού για εκείνη τονίζοντας πως είναι πρόθυμος να τη στηρίξει σε κάθε της επιλογή. (Δες εδώ τι είχε πει στο TLIFE o σύντροφος της Λίας)

Η Λία μάλιστα είναι εκείνη που μέσα στο σπίτι του GNTM βίωσε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αφού αναγκάστηκε να αποχωριστεί τα μακριά ξανθά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα πιο δυναμικό στυλ.

 

Read More

And More