GNTM: Λύγισαν τα μοντέλα όταν αντίκρισαν ξανά τους γονείς τους! Οι “σκληροί” Δημοσθένης και Ηρακλής ξέσπασαν σε δάκρυα (vid)

Το αποψινό επεισόδιο του GNTM ξεκίνησε με πολύ συγκίνηση και χαρά! Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας επισκέφτηκαν το σπίτι για μια δοκιμασία επιβράβευσης γεμάτη γλυκιές εκπλήξεις. Τα επίδοξα top models δέχτηκαν την επίσκεψη αγαπημένων τους προσώπων και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, αναβιώνοντας μια κοινή λήψη από το παρελθόν. 

Μετά το πρώτο σοκ της συνάντησης, οι διαγωνιζόμενοι ξαναέγιναν παιδιά στο φακό της Ρούλας Μονιάκη, σε ένα σετ γεμάτο τρυφερότητα και συγκίνηση. Η Μαριαγάπη με το που συνάντησε τη μητέρα της δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ενώ όταν ο Αντρέας συνάντησε τον μπαμπά του ξέσπασε σε δάκρυα και έσπευσε να τον αγκαλιάσει ξανά. Η Ξένια άρχισε να κλαίει όταν είδε τον μπαμπά της, με τον οποίο συνομίλησαν και στα ρώσικα.

Μια αρκετά συγκινητική στιγμή ήταν σίγουρα όταν ο Δημοσθένης συνάντησε τον πατέρα του. Ο “Γύπας” προσπάθησε να φανεί σκληρός και να μη κλάψει, ωστόσο δεν τα κατάφερε… “Έγινα χώμα, ένα με τα πατώματα. Μου έμεινε η δύναμη, αφού τον πήρα αγκαλιά. Ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή” σχολίασε ο Δήμος.

 

Ο Ηρακλής δεν πίστευε στα μάτια του και λύγισε όταν είδε την πανέμορφη μητέρα του, Όλγα. Μητέρα και γιος αγκαλιάστηκαν και δεν σταμάτησαν να κλαίνε… “Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Την έχω πολύ υψηλά… ήταν εκεί όταν δεν είχα κάποιον άλλον. Την έχω σαν ηρωίδα μου” ανέφερε ο Ηρακλής.

 

Η επιστροφή στην αθωότητα, οι αναμνήσεις και η αγάπη των δικών τους έδωσε στα μοντέλα την απαραίτητη ώθηση να συνεχίσουν με άλλη διάθεση στον διαγωνισμό!

Ετικέτες

Read More

And More