GNTM – Μαριαγάπη Ξυπολιά: Αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό – Όσα πρέπει να ξέρεις για εκείνη (pics +video)

Mπορεί να έχουν μείνει μόλις έξι παίκτες στο GNTM ωστόσο οι δοκιμασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό βάζοντας κάθε φορά και ένα νέο εμπόδιο στους διαγωνιζόμενους το οποίο θα πρέπει να ξεπεράσουν και να αποδείξουν πως είναι εκείνοι που αξίζουν να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Στη σημερινή δοκιμασία επιβράβευσης τα έξι μοντέλα έπρεπε να μιλήσουν για τις ανασφάλειές τους αποκαλύπτοντας ποιο είναι το στοιχείο πάνω στην εμφάνισή τους που δεν τους αρέσει και θα ήθελαν να αλλάξουν. Αφού έκανε ο καθένας τη δική του εξομολόγηση στη συνέχεια κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με αυτές τις ανασφάλειες αφού για τις ανάγκες της φωτογράφησης αυτά τα χαρακτηριστικά που τους ενοχλούν τονίστηκαν ακόμα περισσότερο.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο σετ της φωτογράφησης για τη δοκιμασία προς αποχώρηση στην οποία το βασικό στοιχείο ήταν ο σουρεαλισμός ενός για παρτενέρ είχαν ένα άλογο ενώ πίσω  από τον φωτογραφικό φακό βρισκόταν ο Στέφανος Παπαδόπουλος. Εκείνη που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές ήταν η Μαριαγάπη που έχοντας βρεθεί πολλές φορές στην τελική δυάδα και τελικά είδε την πόρτα της εξόδου.

Ποια είναι όμως η Μαριαγάπη:

Η Μαριαγάπη είναι 19 ετών και ασχολείται με το modelling από τα 15, όταν και αποφάσισε από ένα βίντεο στα social media πως αυτή είναι η κατεύθυνση, που της αρέσει. 

Από τότε έχει περπατήσει σε πασαρέλες για τους Anna Molinari, Follie Follie, Αφροδίτη Χερά και έχει κάνει και κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Σύμμαχος και μεγαλύτερος υποστηρικτής της , είναι η μητέρα της Κατερίνα Βελούδου που ως πρώην μοντέλο η ίδια, τη συμβουλεύει να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι πάντα ο εαυτός της. 

Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους παίζοντας μουσική με το γιουκαλίλι της, ασχολείται με τη φωτογραφία και το μοντάζ. “Θα μου λείψει η γάτα μου αλλά και το να τρώω σοκολάτες, όποτε θέλω”, λέει χαριτολογώντας. Στο GNTM όπως δήλωσε στην πρώτη της audition για να χαράξει τη δική της πορεία στο χώρο του modelling ενώ το Motto της είναι: “Μην περιμένεις την τέλεια στιγμή, πάρε εσύ τη στιγμή και κάνε την τέλεια”.

Μέσα στο παιχνίδι η Μαριαγάπη απασχόλησε πολύ με την σχέση της με τον Αιμιλιάνο και πολλές φορές βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού τόσο των συμπαικτών όσο και των κριτών αλλά και του Γιώργου Καράβα. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η σχέση των δυο παιδιών συνεχίζεται και έξω από το παιχνίδι.

Read More

And More