Love is in the air!

GNTM – Μαρινέλα Ζύλα και Σήφης Φαραντάκης: Είναι ζευγάρι και το ξέρουν όλοι! Οι μπηχτές των παικτών (video)

Στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφίζονται σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής πρέπει να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φωτογραφικό φακό. Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, είναι εκείνος, που επέλεξε τόσο τα ζευγάρια, όσο και τη συνθήκη και το όχημα της φωτογράφισης.

Ένα από τα πιο… ιδιαίτερα ζευγάρια που επέλεξε ο Ανδρέας είναι αυτό του Σήφη με τη Μαρινέλα, με πολλά υπονοούμενα ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα. «Νομίζω μεταξύ τους κάτι παίζει, δεν ξέρω… το βλέπω στα μάτια τους κι ένας γύπας δεν κάνει ποτέ λάθος σε αυτά!» σχολίασε ο Δημοσθένης για το ζεύγος του GNTM.

Δες το βίντεο:

 

Η σχέση μεταξύ Μαρινέλας και Σήφη είχε γίνει γνωστή στα media εδώ και αρκετό καιρό, ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν και τον Ηρακλή να διεκδικεί το πανέμορφο μοντέλο. Απόδειξη; Λίγο αργότερα, ο Ηρακλής ρωτά την Μαρινέλα τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Σήφη…

Η.ΤΣ.: Είστε πολύ φίλοι στο σπίτι με τον Σήφη. Είστε;

Μ.Ζ.: Ρώτα τον!

Η.ΤΣ.: Τι είστε;

Μ.Ζ.: Σκάσε!

 

Η Ζενεβιέβ, μάλιστα, τόνισε στο τέλος της φωτογράφισης: «Ωραία, love is in the air».

Read More

And More