GNTM: Ο Βασίλης Μίχας εισέβαλε στο σπίτι του reality μόδας – Όσα δεν ξέρεις για τον κούκλο ηθοποιό (pics,video)

Μετά και το αναμενόμενο makeover στο GNTM, η νέα μέρα βρίσκει και τους 16 διαγωνιζόμενους απόλυτα ανανεωμένους. Για κάποιους η μεγάλη αλλαγή δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως θα πρέπει γρήγορα να εξοικειωθούν με τη νέα τους εικόνα και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Για να τους βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα, το σπίτι του GNTM 3 επισκέφτηκαν ο Δημήτρης Σκουλός, συνοδευόμενος από τον ηθοποιό Βασίλη Μίχα, για την πρώτη Polaroid φωτογράφιση και ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων.

 

Ποιος είναι ο Βασίλης Μίχας

Ο Βασίλης Μίχας ξεκίνησε την καριέρα του από τον χώρο του modelling, ωστόσο γρήγορα τον κατέκτησε ο κόσμος της υποκριτικής. Ο νεαρός ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από τον ρόλο του ως Μάνος, στη σειρά του ΑΝΤ1 “Η Επιστροφή”. Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός, ο Βασίλης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Star “Έρωτας με διαφορά”.

Μάλιστα, ο κούκλος Βασίλης (πριν γίνει ηθοποιός) έφτασε να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών εταιρειών. Ο ίδιος έχει σπουδάσει και διαιτολογία, ενώ η μεγάλη του αγάπη παραμένει πάντα ο αθλητισμός. Παράλληλα σπουδάζει και προπονητική με ειδικότητα το Personal Training. Ο ίδιος προσέχει στο έπακρο τη διατροφή του, ωστόσο η μόνη “γουρουνιά” που επιτρέπει στον εαυτό του είναι το παγωτό!

Δες φωτογραφίες από τη ζωή του κούκλου Βασίλη Μίχα:

«Για να πετύχεις ένα στόχο χρειάζεται να είσαι συνεπής, ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί και το πως νιώθεις», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Read More

And More