GNTM – Παναγιώτης: Η κόντρα με τη Ρασέλ, η ειρωνική συμπεριφορά και η πρόβλεψη της τελικής δυάδας (video)

 Στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Παναγιώτης, μετά την αποχώρησή του από το Greece’s Next Top Model. Το μοντέλο, που κατάφερε να μπει στη δεκάδα του reality, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, πρόβλεψε την τελική δυάδα, ενώ σχολίασε και τον τρόπο που αντέδρασε όταν αποχώρησε η Ρασέλ.

“Από τα λόγια που έχω πει δεν θα άλλαζα κάτι. Ίσως μερικές φορές έχω ξεφύγει και εγώ λόγω της πίεσης που επικρατούσε, αλλά πιστεύω ότι περισσότερο παρεξηγούμαι από τον τρόπο που το λέω. Ίσως είναι το βλέμμα μου, το ύφος μου εκείνη τη στιγμή που παρεξηγείται από κάποιους, αλλά ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής σε ό,τι κι αν έχω πει και γι’ αυτό το λόγο δεν το μετανιώνω. Αυτό το ειρωνικό το έχω εκ γενετής οπότε δεν μπορώ να το αποβάλλω”, ανέφερε σχετικά με τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

Όσον αφορά στην τελική δυάδα του GNTM 3, ο Παναγιώτης πιστεύει ότι εκεί θα βρίσκονται δύο αγόρια. Ο λόγος για τον Ανδρέα και τον Αιμιλιάνο. “Θα φτάσουν σίγουρα ο Αντρέας και ο Αιμιλιάνο. Είναι τα άτομα που βλέπω εγώ μέσα τους την μεγαλύτερη θέληση. Ο Έντουαρντ είναι καλό μοντέλο, αλλά δεν μου είχε τραβήξει την προσοχή όπως οι άλλοι δύο”.

Σχετικά με την κόντρα που είχε με τη Ρασέλ και την αγενή συμπεριφορά του στην αποχώρησή της, ο Παναγιώτης δήλωσε: “Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε αυθόρμητα πάρα πολύς ενθουσιασμός λόγω του ότι υπήρχαν διαφωνίες, κόντρες… Δεν ταιριάζαμε όλοι με όλους. Επειδή εκδηλώνω τα συναισθήματά μου έντονα, μου βγήκε αυθόρμητα και δεν μπόρεσα να το ελέγξω. Ίσως φάνηκα λίγο κακός… Δεν μου άρεσε η στάση της Ρασέλ. Σχολίαζε γενικά και ανέφερε πράγματα που γινόντουσαν μέσα στο σπίτι και δεν ενδιέφεραν τον κόσμο. Στο σπίτι όλοι μιλούσαμε με όλους και όλοι πίναμε έναν καφέ στην αυλή… Κάποια πράγματα που έλεγε η Ρασέλ δεν ίσχυαν”.

Read More

And More