GNTM: Τα επίπεδα ανταγωνισμού αλλάζουν – Ανάμεικτα συναισθήματα με την επιστροφή των παικτών (video)

Μια μεγάλη έκπληξη “σπάει” την καθημερινή ρουτίνα στο σπίτι του GNTM 3. Οι κορυφαίοι 8 γίνονται ξαφνικά μάρτυρες της φετινής διαδικασίας επιστροφών, καθώς την παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση από το πλατό του GNTM 3.

12 μοντέλα, που έχουν αποχωρήσει, περνούν ένα casting από τον head of scouting του Elite London, Joel Bough, για μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό. Η ελπίδα, ο ενθουσιασμός και το άγχος των παιδιών που δοκιμάζονται, εναλλάσσεται με την αγωνία και την αμηχανία όσων έχουν απομείνει, μιας και τα 4 μοντέλα που θα προστεθούν, θα αλλάξουν τα επίπεδα του ανταγωνισμού.

Οι επιλογές του Joel και οι νέοι αριθμητικοί συσχετισμοί, δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Ωστόσο, η επανένωση των 12 πλέον ενοίκων του σπιτιού, είναι γεγονός. Με στόχο εκ νέου την κατάκτηση της 10άδας, τα μοντέλα ρίχνονται στη μάχη της διεκδίκησης με μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης.

Με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της, τα επίδοξα top models καλούνται να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν -ανά ζευγάρια- μια σκηνή ασιατικής πάλης. Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas, είναι τα βασικά ζητούμενα της φωτογράφησης. Τα στρατηγικά όμως αβαντάζ της Λία Τσουζντάν, προσθέτουν πόντους δυσκολίας και δημιουργούν ζευγάρια με αμφιλεγόμενη χημεία στο σετ.

Το πρώτο πλατό, μετά τις επιστροφές, ξεκινά, και οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχονται τους υποψήφιους με ενθουσιασμό. Οι κριτικές τους όμως προκαλούν σύγχυση και εκνευρισμό.

Ποιο ζευγάρι κερδίζει ομόφωνα τις εντυπώσεις και ποιο μοντέλο αποχωρεί, παρά τις προβλέψεις, προκαλώντας τη συγκίνηση όλων;

Read More

And More