GNTM: Τα «έχασε» μέσα στο νερό ο Emmanuel που δεν ξέρει κολύμπι! – Τρόμαξαν οι κριτές (video)

Η πρώτη φάση του bootcamp και το ID Catwalk του GNTM πραγματοποιήθηκαν χθες, και το βράδυ της Τρίτης είδαμε τα νεαρά μοντέλα που πέρασαν στη 2η φάση, να βάζουν τα δυνατά τους σε μία φωτογράφιση μέσα στην πισίνα!

Το concept αυτό, ωστόσο, φάνηκε πώς δυσκόλεψε αρκετά τον Emmanuel, ο οποίος όπως είχε πει και στα προηγούμενα επεισόδια, δε γνωρίζει κολύμπι. Παρά τον φόβο του, όμως, έκανε μία θαρραλέα βουτιά από τον βατήρα.

“Μπορείς να βουτήξεις; Αν δεν μπορείς μην το κάνεις…”, τον ρώτησε νωρίτερα η Βίκυ Καγιά, η οποία μόλις τον είδε να πέφτει στο νερό σάστισε και φώναξε στα άτομα της παραγωγής που βρίσκονταν στο γύρισμα: “Πηδήξτε παιδιά, πηδήξτε!”.

“Εγώ τρόμαξα πάντως παιδιά σας το λέω”, σχολίασε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά, μιλώντας με την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος συμφώνησε μαζί της, λέγοντας: “Κι εγώ!”.

Τελικά, ο Emmanuel τα κατάφερε μια χαρά και ενθουσίασε τους κριτές και τον φωτογράφο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Παρόμοια ήταν και η εμπειρία της Παρασκευής Κερασιώτη, η οποία ένιωσε περίεργα μέσα στην πισίνα, γιατί παλαιότερα παραλίγο να πνιγεί μέσα σε πισίνα, όπως είπε. Φυσικά, οι ναυαγοσώστες της παραγωγής ήταν εκεί και έλεγχαν την κατάσταση κάθε λεπτό.

 

Read More

And More