GNTM: Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντέλη και Έλενα Γαλύφα στις πρώτες δηλώσεις για τον νέο κύκλο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκονται στο GNTM, καθώς σε λίγο καιρό το σόου μόδας επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star.

Στον νέο κύκλο, εκτός από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, αλλά και τον Γιώργο Καράβα σε ρόλο κριτή, θα δούμε τον Τάσο Σοφρωνίου αλλά και την Σοφία Χατζηπαντέλη, ενώ χρέη coach αναλαμβάνει η Έλενα Γαλύφα.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκε στο πρώτο γύρισμα του GNTM και συνάντησε τους 2 κριτές, αλλά και τη νέα coach του φετινού ριάλιτι, όπου έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Ο Τάσος Σοφρωνίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Νιώθω πολύ άνετα με όλους και όσο πιο άνετε νιώθω τόσο πιο πολύ παράγω. Θέλω να έρθουν πολύ ωραία παιδιά μέσα, θέλω οι τηλεθεατές να το απολαύσουν και θέλω να το πάμε σε άλλο level. Έρχομαι από το Παρίσι που ζω τα τελευταία χρόνια και ο τρόπος που σκέφτομαι είναι λίγο κάθετος».

«Ανυπομονώ, είμαι πολύ χαρούμενη και είμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο γύρισμα. Έχω έναν πολύ όμορφο ρόλο, θα είμαι το αγχολυτικό των παιδιών λίγο πριν συναντήσουν τους κριτές. Την πρόταση τη δέχτηκα με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά, είμαι πάρα πολύ έτοιμη. Η κριτική επιτροπή είναι φανταστική», ανέφερε η Έλενα Γαλύφα. 

Κλείνοντας, η Σοφία Χατζηπαντέλη σημείωσε: «Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο, όλοι μαζί θα επιλέξουμε το μελλοντικό είδωλο. Όλοι τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, έχουν αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το ίδιο έχω κάνει και εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει. Θέλω να δω κάποιον και να μην τον ξεχάσω βγαίνοντας από το δωμάτιο. Αυτό αναζητώ, κάποιον με τον οποίο μπορεί να ταυτιστεί ο κόσμος.

Το θέμα δεν είναι να είσαι όμορφος, ψηλός και πολύ αδύνατος, σαν μοντέλο. Το θέμα είναι να είσαι κάτι που όταν το δει κάποιος σε περιοδικό να πει μπορώ να γίνω έτσι, νιώθω πως με αντιπροσωπεύουν. Θέλουμε να δείξουμε ότι οι γυναίκες υπάρχουν στη βιομηχανία και είναι δυνατές. Δεν μας περιορίζει το μέγεθος, η φυλή, το χρώμα ή το φύλο, τίποτα από όλα αυτά.

Read More

And More