GNTM – Θεοδώρα Ρασέλ: Αποχώρησε η εκρηκτική παίκτρια του reality μόδας! Όσα θες να μάθεις για τη ζωή της (pics,vids)

Βαλίτσες ετοίμασαν τα μοντέλα στο αποψινό επεισόδιο του GNTM για το γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας! Στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης με τίτλο “We love Greece”, τα μοντέλα κλήθηκαν να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στο φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου.

Μόντελινγκ και υποκριτική είναι τα στοιχεία, που μονοπώλησαν και τη συζήτηση των κριτών στο πλατό ετυμηγορίας, καθώς πολλοί φαίνεται να πάτησαν σε κόκκινες γραμμές, χάνοντας το ζητούμενο. Το μοντέλο που δεν τα πήγε καθόλου καλά και είδε την πόρτα της εξόδου ήταν… η Θεοδώρα Ρασέλ!

Η εκρηκτική παίκτρια του GNTM δεν απέδωσε στη δοκιμασία αποχώρησης και έτσι αποχώρησε από το GNTM, κάνοντας κάποιους από τους συμπαίκτες της, να χαρούν με το αποτέλεσμα.

Ποια είναι η εκρηκτική Θεοδώρα Ρασέλ

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ρασέλ ήταν μία από τις αγαπημένες παίκτριες… του Twitter! Το μοντέλο με την εξωτική ομορφιά δεν ήταν λίγες οι φορές που μιλούσε έξω από τα δόντια, κράζοντας από το πρώτο επεισόδιο του reality μόδας τα υπόλοιπα αγόρια και κορίτσια του σπιτιού. 

Διάβασε επίσης: “Τα λέει σταράτα και την παρεξηγούν – Στο σχολείο είχε δεχθεί bullying για το χρώμα της λέει φίλη της στο TLIFE

Η Θεοδώρα ή όπως τη φωνάζουν όλοι Ρασέλ, είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου. Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων.

Η Ρασέλ αγαπά πολύ όλες τις πλευρές της μόδας και παλιότερα διατηρούσε και δική της σειρά με μαγιό. Με το modelling έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά και το GNTM ήταν η πρώτη επαγγελματική επαφή με το χώρο. Τη σαγηνεύει ο χώρος της τηλεόρασης και όπως δηλώνει θα ήθελε να γίνει η Ελληνίδα Oprah Winfrey. Είναι δυναμική, εξωστρεφής και δεν φοβάται να πει αυτά που σκέφτεται. 

Η audition της Ρασέλ

Δες φωτογραφίες από τα social media της Ρασέλ:

Credits: Δημήτρης Ανδρίτσος

Με την μητέρα της

Read More

And More