Game of Chefs: Η διαγωνιζόμενη από τη Συρία που συγκλόνισε – “Έχουν πεθάνει όλοι, οι συγγενείς μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα”

Στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Chefs οι κριτές “λύγισαν” με την συγκλονιστική ιστορία της Ρίμα Μούσα από τη Συρία, η οποία βρέθηκε στο μαγειρικό ριάλιτι προκειμένου να κάνει πράξει τα σχέδιά της πάνω στη μαγειρική.

“Εμείς οι Κούρδοι δεν έχουμε χώρα. Επειδή είμαστε στην Συρία, έχουμε πάντα πρόβλημα με τους Άραβες και μας κυνηγούν. Φύγαμε για μια καλύτερη ζωή, όχι για οικονομικό λόγο. Έχουν έρθει κι οι γονείς μου εδώ και 13 χρόνια στην Ελλάδα κι εκεί τα έχουμε χάσει όλα. Τα σπίτια μας, την περιουσία κι έχουν εκδιωχθεί όλοι από εκεί”, είπε αρχικά η Ρίμα Μούσα.

Και συνέχισε για τους ανθρώπους που έχασε από το πλευρό της: “Μου λείπει το χωριό μου εκεί γιατί ήταν τα παιδικά μου χρόνια. Έχουν πεθάνει όλοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ζούνε. Στην Ελλάδα δεν κάθισα με σταυρωμένα τα χέρια και έχω την δική μου επιχείρηση”, είπε, με τους συγγενείς της που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, να ξεσπούν σε κλάματα.

 

Read More

And More