Good Job Nicky: «Αν μία παχύσαρκη γυναίκα όπως εκείνη δεν είναι υγιής, επηρεάζει τα παιδιά που δεν έχουν γνώση»

Στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster βρέθηκε καλεσμένος ο Good Job Nicky, ο οποίος αποκάλυψε πως έχασε 22 κιλά λόγω της ψευδοδυσφαγίας που είχε, η οποία προερχόταν από κρίσεις πανικού. Παράλληλα, ο νεαρός καλλιτέχνης, γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου αναφέρθηκε και στις παχύσαρκες γυναίκες.

«Είχα ψευδοδυσφαγία. Είναι ο φόβος της κατάποσης. Έχασα 22 κιλά. Είχα φτάσει να ζυγίζω 65 κιλά από κρίσεις πανικού. Ήμουν χάλια. Το χειρότερο πράγμα. Δε στο εύχομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Good Job Nicky.

Φέρνοντας ως παράδειγμα για την τραγουδίστρια Lizzo, ο Good Job Nicky επεσήμανε: «Η Lizzo δεν είναι υγιής. Ξέρουμε ότι δεν είναι υγιής γιατί η χοληστερίνη που έχει πάνω της αυτή η γυναίκα, προφανέστατα από αυτά που τρώει και από αυτά που δεν κάνει και από αυτά που κάνει. Αυτή η γυναίκα επηρεάζει παιδιά που δεν έχουν γνώση, και θα κάνει περισσότερα ανθυγιεινά πλάσματα ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι το μόνο κακό, το τι θα κάνεις εσύ με το σώμα σου είναι κάτι άλλο» είπε σε άλλο σημείο ο Good Job Nicky.

 

Read More

And More