Good Job Nicky: «Έκλεβα κρουασάν από από περίπτερα – Όλοι νομίζουν ότι είμαι αγγλόφωνος»

Ο Good Job Nicky μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο για τα παιδικά του χρόνια και την σχέση με τους γονείς του, Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννη Πάριο.

«Είμαι ερωτευμένος με την Πάρο! Θυμάμαι στα παιδικά μου χρόνια πήγαινα σαν χαζός και έκλεβα κρουασάν από περίπτερα και μετά με ντροπή ο αδελφός μου πήγαινε τα πλήρωνε και έλεγε συγγνώμη», είπε ο νεαρός καλλιτέχνης για τα παιδικά του χρόνια. 

Για τους λόγους που άλλαξε το όνομά του: «Δεν ήθελα να κρατήσω το επώνυμό μου γιατί γίνονται πολλοί οι Βαρθακούρηδες. Όλοι νομίζετε πως είμαι κάποιος αγγλόφωνος και δεν είμαι ο Νικόλας Βαρθακούρης και αυτό είναι το καλύτερο μετάλλιο που έχω πάρει», απάντησε ο Good Job Nicky.

Για την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του την περσινή σεζόν: «Η μαμά είχε κάθε χρόνο μια πρόταση, αλλά επέστρεψε με κάτι που την αντιπροσωπεύει», ενώ για τον Γιάννη Πάριο ανέφερε: «Ο πατέρας μου έμαθε ότι τραγουδάω από ένα ντέμο, όταν ήμουν 16 ετών πήγα σε ένα στούντιο και έκλεψε ένα ντέμο και το άκουσε μόνος του. Πήρα ωραίο respect από τον πατέρα μου, συγκινηθήκαμε. Έχει έρθει σε live μου και έκλαψε», είπε ο Good Job Nicky στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Read More

And More