Good Job Nicky για Γιάννη Πάριο: «Με τον πατέρα μου έχουμε μια υγιέστατη κόντρα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Good Job Nicky (Νικόλας Βαρθακούρης). Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τους διάσημους γονείς του.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι μαμάκιας. Η μητέρα μου είναι η κολλητούλα μου. Πραγματικά είναι ο καλύτερος μου φίλος, δεν υπάρχει ένα πράγμα που δεν ξέρει η μάνα μου για μένα. Είναι απίστευτο. Είναι πάρα πολύ ανεκτική η μητέρα μου. Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να φάω τα μούτρα μου από το να μην τα φάω, οφείλω να ζήσω μια εμπειρία που ίσως η μητέρα μου με προειδοποιεί για αυτό. Με τον πατέρα μου έχουμε μια υγιέστατη κόντρα, αλλά πάντα είχαμε αγάπη. Κάνουμε ωραίες εποικοδομητικές συζητήσεις με περισσότερη ουσία» εξομολογήθηκε ο Good Job Nicky.

«Χίλιες φορές να σου μιλήσω για την Σοφία και τον Γιάννη. Για τους γονείς μου. Εγώ αναγνωρίζω την μαμά και τον μπαμπά μου, όχι την Αλιμπέρτη και τον Πάριο. Τι μοντελάρα, τι ηθοποιάρα και τι τραγουδιστής. Βλέπω τη μάνα μου που με έχει κάνει άνθρωπο» συμπλήρωσε ο νεαρός καλλιτέχνης.

Read More

And More