Good Job Nicky για Γιάννη Πάριο: «Ο πατέρας μου είναι ένας ψαράς στην Πάρο με καλή φωνή»

O Good Job Nicky μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Κυριάκο Θεοδοσίου για τη συνεργασία του με την Evangelia αλλά και τις όμορφες αναμνήσεις από την Πάρο με τους γονείς του.

«Με την Evangelia είμαστε σαν ξεδερφάκια. Μια μέρα ήμασταν αργά το βράδυ σε ένα μαγαζί και λέμε… δεν πάμε στούντιο; Και πάμε να γράψουμε μια μπαλάντα, αλλά η ενέργεια ήταν τόσο ανεβασμένη και καταλήξαμε να γράφουμε ένα πιο pop τραγούδι το οποίο σε ανεβάζει», είπε αρχικά ο νεαρός τραγουδιστής.

Για την συμβουλή που δέχτηκε από τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο: «Η αγάπη δεν θέλει χρόνο, θέλει ταχύτητα. Ο πατέρας μού έδωσε αυτή τη συμβουλή, ο τραγουδιστής του έρωτα. Ο πατέρας μου είναι ένας ψαράς με καλή φωνή. Ένας ήρεμος άνθρωπος στην Πάρο, που αράζει, ψαρεύει και καμιά τραγουδάει κιόλας, το κάνει πολύ πετυχημένα», είπε για τη ζωή του πατέρα του στο νησί.

Και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου στην Πάρο έκανε μια συναυλία – η μοναδική συναυλία που έκανε –  και είχε έρθει και η Χαρούλα Αλεξίου γιατί κάτι έγινε με το ξενοδοχείο. Ήμουν 8 χρονών και ήμουν στο πιάνο στις 9 το πρωί και έγραφα ένα δικό μου τραγούδι. Πέρασε μπροστά μου η Χαρούλα με τον καφέ της στο χέρι και μου λέει: “Το θέλω”. και έφυγε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό»,  ανέφερε ο Good Job Nicky σε συνέντευξή του στον Alpha.

Read More

And More