Good Job Nicky για Σοφία Αλιμπέρτη: «Η μητέρα μου στην τηλεόραση, είναι όπως και στο σπίτι»

Τον Good Job Nicky, κατά κόσμον Νικόλα Βαρθακούρη, συνάντησε στο στούντιο όπου ηχογραφεί τα τραγούδια του η κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου.

«Δε φοβήθηκα ποτέ την έκθεση. Γιατί να φοβηθώ: Νιώθω ότι έχω κάτι να προσφέρω. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ πως θα ήταν η σύγκριση με τον πατέρα μου αν τραγουδούσα λαϊκά. Είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητά μου αυτό, δεν τραγουδάω καθόλου ελληνικά, ούτε στο μπάνιο» ανέφερε αρχικά ο Good Job Nicky, ενώ για τον αδερφό του Χάρη Βαρθακούρη είπε…

«Ο Χάρης, αν μου στείλει καμιά παραγωγή, θα την κοιτάξουμε με την ομάδα μου. Τον Χάρη, τον αγαπάω σαν αδερφό μου. Είναι υπερταλαντούχος και πάρα πολύ έξυπνος και ο τρόπος προσέγγισής του πάνω στη μουσική είναι μοναδικός».

Στη συνέχεια, ο Good Job Nicky αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του, Σοφία Αλιμπέρτη: «Η μητέρα μου τηλεοπτικά μου φαίνεται όπως και στο σπίτι. Είναι αληθινή. Είναι ο ίδιος άνθρωπος. Είναι η μαμά εκεί, είναι η μαμά και στο “Ζήσε αλλιώς”. Την είδαμε μαζί την πρώτη εκπομπή οπότε της έλεγα επί τόπου τις παρατηρήσεις μου».

«Για μένα η Eurovision δεν ήταν όνειρο. Εμένα το όνειρό μου είναι να είμαι wanted. Αν με θες εκεί, θα πάω εκεί.. Η μητέρα μου θα έλεγα ότι είναι ο νούμερο 1 ακροατής μου. Έχει ακούσει όλα τα κομμάτια που έχω γράψει. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ το ένστικτό της. Έχει πάρα πολύ καλό αυτί. Είναι παράφωνη αλλά έχει πολύ καλό αυτί. Ο μπαμπάς μου δεν ακούει τα τραγούδια μου. Θα τα ακούσει μόνο όταν βγουν. Με τον πατέρα μου μιλάμε για ιδέες, έχουμε ωραία καλλιτεχνική σχέση» είπε σε άλλο σημείο ο Good Job Nicky.

Τέλος, ο Good Job Nicky αναφέρθηκε στην επιθυμία του να κάνει οικογένεια και παιδιά.

«Θέλω να κάνω οικογένεια. Θέλω στα 31 μου να κάνω οικογένεια, να έχω κόρη – γιο- κόρη. Να πηγαίνω την κόρη μου στα μπαλέτα, καράτε ή ό,τι θέλει και τον γιο μου για μπασκετάκι. Θέλω σαν τρελός. Τώρα είμαι 27. Έχω καλά συναισθηματικά θεμέλια ώστε να τα δώσω και στην επόμενη γενιά Βαρθακούρη» είπε.

Read More

And More