H Kατερίνα Καινούργιου ξεσπά για το Bachelor: “Τι γελοίο θέαμα! Έχει ξεφύγει η κατάσταση, σφάζονται σαν τα σκυλιά” (video)

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει πολλές φορές ανοιχτά την άποψή της για το “The Bachelor“. Σήμερα το πρωί, όταν προβλήθηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ένα απόσπασμα από τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο ριάλιτι του Alpha, η ξανθιά παρουσιάστρια, ξέσπασε για τις συμπεριφορές των κοριτσιών αλλά και του Παναγιώτη Βασιλάκου

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε συγκεκριμένα: “Τι γελοιότητα, εάν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη τηλεοπτικά, είναι αυτό που είδαμε. Τι γελοίο θέαμα! Μετανιώνω γι’ αυτά που είπα χθες, που λέω ότι καμιά φορά το βλέπω για να γελάω, χθες δεν το είδα καν!

Βλέπω ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Βλέπεις έναν άντρα να φυλάει στο επεισόδιο τρεις διαφορετικές γυναίκες, να σφάζονται σαν τα σκυλιά, να κλείνονται στις ντουλάπες για να κλαίνε. Τι ντροπή, τι θέαμα, τι χάλια!”

Η ξανθιά παρουσιάστρια του Open χαρακτήρισε στημένο το παιχνίδι και ανέφερε ότι το συγκεκριμένο project κάνει κακό στον Παναγιώτη Βασιλάκο: 

“Είναι ψεύτικο γενικώς αυτό που βλέπετε, το λέω στους τηλεθεατές, είναι όλο στημένο, αλλά και πάλι, είναι λάθος όλο αυτό. Επίσης πιστεύω ότι ο Παναγιώτης, μόλις τελειώσει το παιχνίδι, δεν θα βρίσκει κοπέλα.

Ποια σοβαρή κοπέλα, αυτό τον τύπο, συγγνώμη δεν έχω κάτι προσωπικά με το παιδί, που έχει μπει στην διαδικασία να παρουσιάσει αυτό το συγκεκριμένο ριάλιτι κι έχει φιληθεί με το σύμπαν και περνάει αυτό το πρότυπο, θα τον δει σοβαρά;”

Δες το βίντεο: 

 

Read More

And More