H Δόμνα Μιχαηλίδου για τη στιγμή που ο πατέρας της την αναζήτησε στο διαδίκτυο: «Νομίζω δεν ενδιαφέρει κάποιον»

Η Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε στην εκπομπή Mega Stories στην οποία και αναφέρθηκε στις αναζητήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο για το όνομά της.

Περιγράφοντας ένα περιστατικό με τον πατέρα της, ο οποίος πάτησε στην Google το όνομά της, η γνωστή πολιτικός διαπίστωσε πως μια μεγάλη μερίδα του κοινού αναζητά φωτογραφίες της μαγιό.

«Δεν ξέρω ακριβώς η θηλυκότητα τι είναι αλλά όταν ήμουν με τον πατέρα μου και πάτησε στην Google το Δώρα Μιχαηλίδου και το δεύτερο πράγμα που έβγαινε ήταν “Δόμνα Μιχαηλίδου μαγιό”, τότε προφανώς δεν είναι κάτι που εμφανίζεται και σε ονόματα άλλων πολιτικών, αν πατήσεις Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας μαγιο», είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που ενδιαφέρει κάποιον και δεν είναι μόνο το Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά και για όλες τις γυναίκες συναδέλφους  μου είναι το ίδιο Google hit. Αυτό δίνει μια έλλειψη σοβαρότητας σε όποιο λειτούργημα ή επάγγελμα κάνεις.  Είναι κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με την δουλειά μου», είπε στην εκπομπή Mega Stories.

Δες επίσης: Συντετριμμένη η Δόμνα Μιχαηλίδου: «Έχασα τον πατέρα μου» – Η σπαρακτική ανάρτηση

Read More

And More