House Of Fame: Πρεμιέρα για το νέο μουσικό reality του ΣΚΑΪ

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 17:15 ακριβώς έκανε πρεμιέρα το House Of Fame, το ολοκαίνουργιο μουσικό reality που θα προβάλλεται καθημερινά, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το κορυφαίο μουσικό ριάλιτι έρχεται στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο το οποίο θα μας συστήσει τα πρόσωπα που πήραν το εισιτήριο για την πιο fun μουσική Ακαδημία! (Δες εδώ ποιοι είναι οι σπουδαστές του House Of Fame) 

Μπορεί να μη δούμε ακόμη στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Ελένη Φουρέιρα – καθώς θα παρουσιάζει μόνο τα λαμπερά Lives κάθε Παρασκευή – ωστόσο με την μαγευτική φωνή της μας υποδέχτηκε στο εντυπωσιακό σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας! Οι 18 σπουδαστές μπήκαν για πρώτη φορά στο σπίτι και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Δες την έναρξη του House Of Fame:

 

Στα lives του show, οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν μπροστά στους κριτές τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα – έκπληξη. Κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίζουν για το μέλλον των φοιτητών στην κορυφαία μουσική ακαδημία.

Read More

And More