House of Fame: Έξαλλη η Πέννυ Μπαλτατζή με την Πηνελόπη – “Δε θα ήθελα να ξαναρθείς στο μάθημά μου”

Σε μια έντονη ρήξη ήρθαν στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame η Πέννυ Μπαλτατζή και η Πηνελόπη. Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της διαγωνιζόμενης στο House of Fame. Η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή μπροστά στους κριτές ερμηνεύοντας ένα τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και παίζοντας πιάνο.

Το πιάνο μάλιστα ήταν κάτι που η ίδια είχε απαιτήσει καθώς θεωρούσε ότι είναι το μεγάλο της ατού ενώ η Πέννυ Μπαλτατζή επέμενε να μην το κάνει για να μπορέσει να μείνει συγκεντρωμένη στην ερμηνεία της. Το αποτέλεσμα δικαίωσε την καθηγήτρια της μουσικής ακαδημίας η οποία σχολίασε την εμφάνιση της Πηνελόπης αλλά και όλη τη στάση που είχε κρατήσει απέναντί της η κοπέλα την περασμένη εβδομάδα.

“Δεν υπάρχει σεβασμός κορίτσι μου, λυπάμαι. Ξέρεις τι με θλίβει; Είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη; Που;” είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή με την Πηνελόπη να προσπαθεί να δικαιολογηθεί.

“Μόνη σου αναιρείσαι.  Ήρθες και είπες ότι δεν ήρθες για να αποδείξεις ότι είσαι καλή τραγουδίστρια. Γιατί ήρθες; Άκουσέ με, είδανε και είδαμε κάτι σε εσένα. Εσύ δε το βλέπεις… Μίλησες με αγένεια. Με στεναχώρησες. Δεν σου απάντησε γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω την εμφάνισή σου. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, δεν ξέρω αν θέλω να ξαναέρθεις στο μάθημά μου… Νιώθω ότι δε θες να σου δώσω κάτι. Δίνουμε την ψυχή μας εκεί μέσα, νιώθω ότι δε με σέβεσαι. Ο τρόπος που μίλησες μου δείχνει ότι δε με σέβεσαι.. Έχεις έναν τοίχο μπροστά σου και όταν τραγουδάς και στο να δεχτείς πράγματα από μας. Μπορείς να μην έρθεις στο μάθημά μου. Δεν θα ήθελα να έρθεις, ιδανικά δεν θα ήθελα να έρθεις. Εγώ σαν Πέννυ δεν μπορώ να το κάνω αυτό” είπε με αρκετά έντονο ύφος η Πέννυ.

Read More

And More