House of Fame: Επικός Δήμος Αναστασιάδης – Τραγούδησε επίτηδες λάθος του στίχους του τραγουδιού του τρολάροντας διαγωνιζόμενο

Πριν λίγη ώρα ξεκίνησε ο ημιτελικός του House of Fame με τους εναπομείναντες παίκτες να διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό και το πολυπόθητο συμβόλαιο με την Panik Records. Το σημερινό live όμως έκρυβε και αρκετές εκπλήξεις αφού στη σκηνή του show ανέβηκε ο Δήμος Αναστασιάδης ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Βέβαια, ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει και έναν από τους διαγωνιζόμενους και πιο συγκεκριμένα τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος στο πρώτο Live του House of Fame είχε ερμηνεύσει ένα από τα τελευταία κομμάτια του Δήμου Αναστασιάδη, το “Μη χανόμαστε”. Τότε ο νεαρός Στέφανος από το άγχος του, είχε μπερδευτεί και είχε μετατρέψει τον στίχο σε “Μην αγχώνεσαι”.

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται ότι δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τον Δήμο Αναστασιάδη και έτσι στη σημερινή του εμφάνιση, την ώρα που ερμήνευε αυτό το κομμάτι είπε και εκείνος “Μην αγχώνεσαι” τρολάροντας τον Στέφανο και δίνοντάς του το μικρόφωνο προκειμένου να τραγουδήσουν μαζί το ρεφρέν.

Δες παρακάτω το απολαυστικό απόσπασμα από το 4ο λεπτό και μετά

Read More

And More