House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα μας υποδέχτηκε στο 6ο live με έναν άκρως αισθησιακό χορό

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό στο 6ο live του House of Fame, το οποίο για ακόμη μια φορά θα είναι γεμάτο μουσική! Μαζί της ο Γιώργος Αρσενάκος, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος στην κριτική επιτροπή του μουσικού talent show.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια άναψε “φωτιές”, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει τόσο με τη νέα της ενδυματολογική επιλογή σε total black δημιουργία του οίκου Laskos, όσο και λικνίζοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της στη σκηνή του House of Fame, υπό τους ρυθμούς του Crazy in Love της Beyonce.

Ο αισθησιακός χορός της Ελένης Φουρέιρα έβαλε… Fuego!

 

Την παράσταση όμως έκλεψε και η κριτική επιτροπή του House of Fame! Ο Γιώργος Αρσενάκος εμφανίστηκε με black & white look με μικρές πινελιές για λάμψη και χρώμα. Την λάμψη έδωσαν το collar pin από λευκόχρυςο διακοσμημένο με ένα μπριγιάν σε κάθε άκρη και τα μανικετόκουμπα από ιριδίζοντες ημιπολύτιμους λίθους δεμένους σε λευκόχρυσο. Το χρώμα έδωσε το κόκκινο μεταξωτό Dolce&Gabbana μαντηλάκι στην τσέπη.

Η Καίτη Γαρμπή για ακόμη μια φορά ήταν απαστράπτουσα, επιλέγοντας δημιουργία του οίκου Balmain και κοσμήματα Kaisaris-Frangos.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi)

O Γιάννης Πλούταρχος ήταν επίσης ιδιαίτερα κομψός με πουκάμισο Richmond και T-shirt Balmain.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη House of Fame (@grhouseoffame)

Read More

And More