House of Fame: Η σπαρταριστή ατάκα του Γιώργου Αρσενάκου για τον καναπέ του σπιτιού που έφερε σε αμηχανία την Μαριάννα

Με ένα τραγούδι της Rihanna εμφανίστηκε στη σκηνή του τέταρτου live του House of Fame η Μαριάννα. Η νεαρή παίκτρια που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει μια σειρά από πολύ καλές εμφανίσεις, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με την κριτική επιτροπή να δείχνει κάπως διχασμένη αφού ήταν πολύ δύσκολο να συνδυαστεί η κίνηση με τη φωνή. Ο Γιώργος Αρσενάκος μάλιστα τόνισε τη δυσκολία αυτού του πράγματος επισημαίνοντας πως ούτε η ίδια η Rihanna δε μπορεί να το κάνει αυτό σε Live.

 Στη συνέχεια όμως, θέλοντας να της δώσει ένα boost να συνεχίσει να προσπαθεί και να βελτιώνεται, έριξε και το “καρφί” του για την αδυναμία που δείχνει η παίκτρια στον καναπέ του σπιτιού μιας και σε αυτόν την βλέπουμε να κάθεται τις περισσότερες ώρες και μάλιστα αγκαλιά με τον Στέφανο τον οποίο έχει έρθει αρκετά κοντά.

“Είδα ένα stagr performance που θεωρώ ότι το έχεις. Έχεις προδιαγραφές που μια δισκογραφική και ένας manager μπορεί να δει σε εσένα. Όμως… Υπάρχει και μια ιστορία άδυτη. Θεωρώ ότι θέλω να κάνεις περισσότερο focus στην καριέρα σου. Θεωρώ ότι πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο στον στόχο για τον οποίο μπήκες στην ακαδημία. Να ξεκουράζεσαι, δεν ξέρω αν αυτός ο καναπές μπορεί να σε ξεκουράσει. Θεωρώ ότι πρέπει λίγο να ξεκουράζεσαι, να επικεντρωθείς στα μαθήματά σου, να είσαι συνεπής σε όλα. Έχεις προδιαγραφές. Μπορώ να πιστέψω σε εσένα, θέλω να το δώ”. είπε ο Γιώργος Αρσενάκος προκαλώντας την αμηχανία της νεαρής κοπέλας.

Read More

And More