House of Fame: Ξέσπασε η Καίτη Γαρμπή κατά της Holly Grace: “Είδα έπαρση και αλαζονεία”

Στο αποψινό Live του House of Fame η Καίτη Γαρμπή και η Holly Grace έλυσαν μια μεγάλη παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στους κριτές και την ίδια. Όλα ξεκίνησαν όταν στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας, ο Θέμης ή Holly εξέφρασε έντονα τον εκνευρισμό και την απογοήτευση από τη βαθμολογία που πήρε από τους τέσσερις κριτές, ενώ δε δίστασε να αναφέρει ότι θα φανούν ηλίθιοι στον κόσμο με την κριτική τους, καθώς ερμήνευσε σωστά το κομμάτι.

Λίγη ώρα, λοιπόν, μετά την έναρξη του live show, η Ελένη Φουρέιρα ζήτησε από τους καλλιτέχνες να πάρουν θέση στο θέμα. Το ίδιο έκανε και η κριτική επιτροπή.

“Θέλω να μιλήσω στον Θέμη, γιατί σε αυτόν είδα έπαρση και αλαζονεία. Μακάρι αυτά να τα έβλεπα και στη Holly, γιατί αν η Holly είχε έπαρση και αλαζονεία θα έκανε το ρόλο της, τον ρόλο της Drag queen. Εγώ αυτό μέχρι τώρα δεν το έχω δει. Αν ήμασταν σε ένα άλλο show που οι καρέκλες μας θα ήταν γυρισμένες, σε διαβεβαιώνω πως δεν θα γυρνούσε κανείς. Έχω σημειώσει όσα είπες γιατί και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμουν καλά, ήμουν αρκετά θυμωμένη, αλλά τώρα που σας ξαναβλέπω είμαι πιο χαλαρή. Είπες πως δεν έχεις λόγο να τραγουδήσεις μπροστά σε αυτή την κριτική επιτροπή… Αυτή η επιτροπή αποτελείται από 4 καταξιωμένους ανθρώπους ο καθένας στο είδος του είναι θεσμός. Ποιοι θα ήθελες εσύ να σε κρίνουν;” είπε αρχικά η Καίρη Γαρμπή.

Τότε, η Holly Grace της απάντησε, υποστηρίζοντας: “Αν δεν ήθελα να τραγουδήσω μπροστά σε αυτή την κριτική επιτροπή δεν θα ήμουν εδώ. Συγγνώμη που είδατε αλαζονεία αλλά πάνω στα νεύρα του ένας πληγωμένος άνθρωπος μπορεί να πει πολλά ανόητα πράγματα και εγώ μπορεί να είπα κάποια ανόητα πράγματα. Είμαι εδώ γιατί εκτιμώ αυτά που μου δίνετε”.

Η συζήτηση δεν σταμάτησε εδώ, αφού η Καίτη Γαρμπή ενοχλήθηκε και από το σχόλιο της Holly Grace ότι οι κριτές στον κόσμο θα φανούν ηλίθιοι με τη βαθμολογία που βάζουν, ενώ ανέφερε ότι δεν την έχει δει ποτέ στο ρόλο της drag queen. Η Holly Grace εξέφρασε την άποψή της και τελικά η παρεξήγηση λύθηκε.

Δες στο βίντεο το διάλογο κριτών – παικτών για την αρνητική κριτική:

Read More

And More