I’m a Celebrity get me out of here: Αποχώρησε η Ραχήλ Μακρή – Βούρκωσε στην αγκαλιά της ο Τάσος Ξιαρχό

Οι Ραχήλ Μακρή, ο Τάσος Ξιαρχό και η Emilia Vodos του I’m a Celebrity get me out of here βρέθηκαν αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με τις κατσαρίδες, σε μια δοκιμασία η οποία θα έκρινε την παραμονή τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου η Ραχήλ Μακρή ήταν εκείνη η οποία ηττήθηκε στη δοκιμασία αποχώρησης, αφήνοντας πίσω την ζούγκλα μαζί με τους συμπαίκτες της.

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη για μένα εμπειρία, εννοείται πως δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ που μου έδωσε πολλά. Μου έδωσε σοφία, μου έδωσε πράγματα και αγάπησα πάρα πολύ αυτά τα παιδιά», ανέφερε η Ραχήλ Μακρή.

Και πρόσθεσε κατά την αποχώρησή της: «Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κάμπινγκ στη ζωή μου, δεν περίμενα ποτέ κατά πόσο θα μπορέσω να συμβιώσω με ανθρώπους που δεν ήξερα» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή αποχωρώντας από το I’m a Celebrity get me out of here.

«Αγαπώ πάρα πολύ τον Τάσο και την Emilia. Ένας καταπληκτικό πλάσμα ο Τάσος», είπε φεύγοντας η Ραχήλ Μακρή με τον γνωστό χορογράφο να πέφτει με δάκρυα στην αγκαλιά της.

 

Read More

And More