I’m a Celebrity, τελικός: Ο Τάσος Ξιαρχό μεγάλος νικητής – Τα δύσκολα χρόνια, η κατακραυγή και οι διάσημες συνεργασίες

Ο Τάσος Ξιαρχό αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του «I Am a Celebrity, get me out of here»! Ο χορευτής και χορογράφος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο με ένα μεγάλο κουτί με 85.000 ευρώ να τα παραδώσει στο «Όλοι μαζί μπορούμε».

«Το αφιερώνω στην Αγγελική και φεύγω από αυτό το παιχνίδι άλλος άνθρωπος» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό και στη συνέχεια παρέλαβε το σκήπτρο της νίκης!

 

Τόσο ο Πάνος Καλίδης όσο και ο Τάσος Ξιαρχό έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσπαθώντας να είναι πιο γρήγοροι από τον αντίπαλο τους αλλά ο γνωστός χορευτής ήταν από την αρχή γοργότερος σε όλα τα… ξεβιδώματα των αστεριών. Αυτό έγινε και στο τελευταίο κουτάκι για να κάνει το άλμα στο φτερό του αεροπλάνου, βγάζοντας μια μεγάλη κραυγή και «να είναι αυτός ο βασιλιάς της ζούγκλας» όπως φώναξε και ο παρουσιαστής του Celebrity, Γιώργος Λιανός.

Η ανάρτηση του Τάσο Ξιαρχό μετά την προβολή του τελικού

 

Ο Τάσος Ξιαρχό προχώρησε σε μία ανάρτηση μετά το πέρας του τελικού, στην οποία ευχαριστεί δημόσια την Αγγελική Ηλιάδη που υπήρξε στήριγμά του στο παιχνίδι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τάσος Ξιαρχό (@tasosxiarcho)

 

Ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό που αναδείχθηκε νικητής του «I ‘m a Celebrity, get me out of here»

 

O Τάσος Ξιαρχό γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1992 και είναι 31 ετών. Είναι Art Director, χορογράφος και χορευτής. Τo πραγματικό του όνομα είναι Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος. Άρχισε μαθήματα χορού σε ηλικία 16 ετών. Μπορεί πολλοί να νομίζουν πως κατάγεται από την Αλβανία, αλλά στην πραγματικότητα έχει καταγωγή από την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, από το Μενίδι.

Ήταν ένας από τους πρώτους άνδρες χορευτές με τακούνια, στην Ελλάδα. Μαζί με την Κόνι Μεταξά, έχουν βγάλει τα τραγούδια: Μαύρα Χριστούγεννα, Μόνο Πάγο και Aye Aye. Έγινε ευρύτερα γνωστός το 2007 όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα». Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων με τις: Κόνι Μεταξά, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, Demy και Snik.

Συμμετείχε στο So you think you can dance το 2017 και στη Φάρμα του ΑΝΤ1 το 2020. Έκανε guest στο GNTM 2 ώστε να μάθει στα επίδοξα μοντέλα να χορεύουν και να κινούνται σε ψηλά τακούνια. Αναδείχθηκε νικητής στο J2US του 2020, μαζί με την Κόνι Μεταξά

«Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου φοβόταν μήπως φάει ξύλο. Ένα παιδί 6 ετών μπορεί να θεωρήσει ότι είναι φυσιολογικό. Ποτέ δε με ρώτησαν οι γονείς μου αν είμαι καλά», είχε δηλώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Πολλή βία στα παιδικά μου χρόνια. Όταν ένα παιδάκι έχει ως πρώτη ανάμνηση αίμα, είναι σκληρό. Από τους ξυλοδαρμούς. Έχω πολλές ιστορίες. Μπορεί να ήταν μεθυσμένος ο μπαμπάς μου και να μας κυνηγάει με τη μητέρα μου με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει. Την επόμενη ημέρα μας ζητούσε συγγνώμη. Μόνο τη μητέρα μου χτυπούσε, για αυτό μεγάλωσα με αγάπη προς τις γυναίκες.

Πολλές φορές, το μυαλό μου απωθούσε αυτές τις μνήμες. Όσο περνούν τα χρόνια, θυμάμαι πράγματα. Είναι κομμάτι επιβίωσης. Ο οργανισμός μου το έφερνε μπροστά… Συμβαίνει πολύ τώρα. Έχω αναμνήσεις που είναι τρόμος. Βλέπω ταινίες και σήριαλ στον ύπνο μου. Είδαμε πολλά που δεν μπορούν να ειπωθούν τηλεοπτικά» είχε περιγράψει ο Τάσος Ξιαρχό στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Οι αντιδράσεις όταν χλεύασε μια κοπέλα εξαιτίας των κιλών της

 

Πριν δύο χρόνια περίπου, ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου χλεύαζε μια άγνωστη κοπέλα επειδή φορούσε μια μπλούζα με ρίγες και είχε παραπάνω κιλά.

Λίγες ημέρες μετά το σκηνικό, το συγκεκριμένο βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων κατά του Τάσου Ξιαρχό. Παρουσιάστριες και Influencers ξέσπασαν εις βάρος του χορογράφου, ύστερα από το απαράδεκτο αυτό σχόλιο του. Η Δανάη Μπάρκα, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν μόνο λίγες από τις γυναίκες που διαφώνησαν κάθετα μαζί του και ξέσπασαν μέσα από social media και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο «πόλεμος» που δέχτηκε ανάγκασε τον Τάσο Ξιαρχό να εξαφανιστεί και να πάρει χάπια, κάνοντας απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πλέον ο ίδιος αφού ζήτησε συγγνώμη και μετάνιωσε για τα λόγια του, έδωσε όλο του το βάρος στην καλλιτεχνική του ιδιότητα, δημιουργώντας νέες χορογραφίες!

Read More

And More