Site icon TLIFE

J2US: H Κατερίνα Στικούδη σε ρόλο έκπληξη – Όλα τα ζευγάρια του σόου

Το J2US θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit, η Κατερίνα Στικούδη θα βρίσκεται στο σόου σε ρόλο έκπληξη. Όχι, η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν θα διαγωνιστεί, όπως έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά θα αναλάβει τα παρασκήνια, δηλαδή το Green Room, συζητώντας με τους διαγωνιζόμενους του φιλανθρωπικού show.

Ο Νίκος Κοκλώνης λοιπόν θα έχει μαζί του, στο backstage, την Κατερίνα Στικούδη που θα μεταφέρει και τα σχόλια που θα γίνονται στα social media και για μία ακόμα φορά αναμένεται να είναι πολλές χιλιάδες.

Βέβαια όπως είναι γνωστό η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και σίγουρα κάποιο διάστημα θα απουσιάσει από το πλατό.

Πάμε όμως να δούμε ποιοι θα είναι στο πλατό ως διαγωνιζόμενοι και θα πρέπει να κερδίζουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής αλλά και του τηλεοπτικού κοινού για να συνεχίζουν να είναι στο J2Us.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ έχουμε αναφέρει τα 7 από τα 14 ζευγάρια που να σας θυμίσουμε ότι αποτελούνται από –με αλφαβητική σειρά- τους:

– Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κέλυ Κελεκίδου

– Μαρίνο Κόνσολο με την Ελένη Δήμου

– Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Σταν 

– Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη

– Δημοσθένη Τζουμάνη (γύπα) με τη Γιώτα Γρίβα

– Ιωάννα Τούνη με τον Νικηφόρο 

– Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη

Συνεχίζοντας λοιπόν, να αποκαλύψουμε και τους 7 άλλους διαγωνιζόμενους και ποιους επαγγελματίες τραγουδιστές θα έχουν ως coach. Με αλφαβητική σειρά είναι:

– Ελένη Βουλγαράκη με Κωνσταντίνο Παντελίδη

– Πηγή Δεβετζή με Θάνο Πετρέλη 

– James Καφετζής με Ειρήνη Παπαδοπούλου

– Σούπερ Κική με Γιώργο Βελισσάρη

– Κατερίνα Λιόλιου με Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

– Νικόλας Μπάρκουλης με Εβελίνα Νικόλιζα

– Κώστας Φραγκολιάς με Μαντώ

© 2024 tlife.gr