J2US: Άντζελα Δημητρίου σε Καίτη Γαρμπή – «Ήμασταν μια οικογένεια κάποτε»

Στο Live του J2US εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου η Άντζελα Δημητρίου λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Η λαϊκή τραγουδίστρια η οποία συμμετέχει στο μουσικό show έχοντας δίπλα της τον Στέλιο Δρουμαλιά, δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της για τι δύσκολες ώρες που περνά με την μεγάλη απώλεια της μητέρας της.

«Εύχομαι όμως εκεί να είναι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπορούσα και από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα, μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη… Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Άντζελας Δημητρίου.

Οι τέσσερις κριτές του J2US έδωσαν τα συλλυπητήριά τους στην τραγουδίστρια η οποία είχε έναν σύντομο διάλογο με την Καίτη Γαρμπή, καθώς στο παρελθόν ο αδελφός της τραγουδίστριας υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή της Καίτης Γαρμπή.

«Αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει κι εγώ και με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Το ξέρω, δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα, τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη σου η οικογένεια, ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν. Σημασία έχει ότι μέσα σου έχεις τη μάνα σου και θα την έχεις για πάντα. Όπου και να είσαι γιατί κι εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολλά», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Εγώ σε θαυμάζω που βρήκε σήμερα το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ. Πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη», ήταν τα λόγια που αντάλλαξαν συγκινημένες οι δύο τραγουδίστριες στο J2US.

Read More

And More