J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το live! (pics,vids)

Κέρδισε τις εντυπώσεις με ανατρεπτικές ερμηνείες και ξάφνιασε με μια αναπάντεχη αποχώρηση για ακόμη ένα βράδυ! Το J2US επέστρεψε σήμερα με 11 μοναδικά ντουέτα! Τα ζευγάρια έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας, ωστόσο ένα απ’ αυτά δεν τα κατάφερε και αποχώρησε οριστικά από το show τραγουδιού.

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό live, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως τα δύο ζευγάρια που απέσπασαν τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν η Γωγώ Τσαμπά με τον Θανάση Πασσά και η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Γιάννη Αθητάκη. Δυστυχώς, το ζευγάρι που τέθηκε εκτός J2US και δεν θα συνεχίσει την πορεία του είναι η Ζωζώ και ο Γιάννης! (Δες εδώ την τελευταία τους εμφάνιση)

Η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

 

Το J2US ξεκίνησε στις 21:00 ακριβώς, με μια grande εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος… τραγούδησε Δέσποινα Βανδή! (Δες εδώ την έναρξη του show). Η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν σίγουρα εκείνη της Νατάσας Καλογρίδη και του Νικόλα Ραπτάκη, οι οποίοι συγκινήθηκαν με την ερμηνεία τους! (Δες την εδώ)

Διάβασε επίσης: J2US: Τραγούδησαν κομμάτι της Δέσποινας Βανδή! Η επική αντίδραση της τραγουδίστριας: «Ούτε εγώ δεν το θυμόμουν»

Δες φωτογραφίες από τις αποψινές εμφανίσεις:

J2US: Κοκλώνης σε Βαλαβάνη – “Μέχρι και εξώδικα φάγαμε για σένα” (video)

Στο αποψινό live του J2US, όμως, είχαμε και καλεσμένο! Ο Mad Clip ήρθε στο show με λιμουζίνα, τραγούδησε τα “Κότερα” και ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό!

 

Read More

And More