J2US: Δάκρυσε η Φωτεινή Δάρρα για τον θάνατο της μητέρας της – «Με αγγίζει απόψε περισσότερο από ποτέ άλλοτε»

Το τελευταίο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου 13/11 ήταν η Φωτεινή Δάρρα με τον Πάνο Τριανταφύλλου.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι «Όταν έχω εσένα», προκαλώντας συγκίνηση στους κριτές τόσο με την ερμηνεία του όσο και με την χορογραφία τους.

«Είναι σπάνιο αυτό που ζήσαμε σήμερα. Η φωνή σου ακολουθούσε μια νότα καρδιάς και ψυχής. Έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα να ακτινοβολείς ακόμα και τη φωνή σου. Ήσουν εξαιρετικός. Δημιούργησε μια χαρμολύπη, η φωνή σου είναι κάτι σπάνιο. Η ηρεμία σου είναι μεταδοτική. Με συγκίνησε πολύ η χορογραφία με τα σπαθιά. Ήταν σαν να λες πως όταν έχεις το σπαθί δεν φοβάσαι κανέναν. Μπράβο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής. 

«Τόσο απλός, τόσο λυτός, μου αρέσει τόσο πολύ να τον ακούω, Τολμώ να πω πως η χροιά του κάποιες φορές μου θύμισε τον Μητροπάνο, μπράβο σου», σχολίασε η Καίτη Γαρμπή.

 

Λίγο πριν αποχωρήσει το ζευγάρι από τη σκηνή τον λόγο πήρε η Φωτεινή Δάρρα, η οποία με δάκρυα στα μάτια θέλησε να αφιερώσει το συγκεκριμένο τραγούδι στην μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από έναν μήνα περίπου.

«Ο Πάνος με συγκινεί κάθε φορά που τραγουδάει. Αυτή τη φορά ακόμα περισσότερο. Του είπα όταν βγούμε να σκεφτεί αυτόν που αγαπά. Θέλω να πω πως δεν είναι μόνο ένα ερωτικό τραγούδι. Παρόλο που κινδυνεύω τώρα να με πουν γραφική που μιλάω για τη μαμά μου, θέλω να πω ότι το αφιερώνω γιατί αύριο είναι οι σαράντα μέρες. Αυτό με αγγίζει απόψε πάρα πολύ περισσότερο από ποτέ άλλοτε, να είστε καλά», είπε συγκινημένη η Φωτεινή Δάρρα.

Read More

And More