J2US: Η απίστευτη ιστορία της Δέσποινας Βανδή με την Καίτη Γαρμπή! “Με άρπαξε από τα μαλλιά…” (video)

Την καλύτερη έκπληξη μας χάρισε ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου στον προημιτελικό του J2US! Η Καίτη Γαρμπή ήρθε καλεσμένη στο show τραγουδιού και ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό, ερμηνεύοντας τις τεράστιες επιτυχίες της. Μάλιστα, στη σκηνή ανέβηκε και η Δέσποινα Βανδή για να ερμηνεύσουν μαζί το “Επιτέλους”!

Λίγο πριν οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής τραγουδήσουν, η κριτής του J2US θέλησε να εξομολογηθεί μια άγνωστη ιστορία με την Καίτη Γαρμπή από το μακρινό 1993, όταν τραγουδούσαν μαζί στο Posidonio.

“Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση (Σχοινά). Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Μα που είναι η Καίτη;”. Και ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;”, αποκάλυψε η Δέσποινα και όλοι λύθηκαν από τα γέλια.

 

Read More

And More